Розпаковка у зелених тонах

Дуже я люблю ці милі Mermade-вські коробки, з ними розпаковка куди веселіша 😍.
Дивним, зовсім незрозумілим чином, я замовила усі товари в одному кольорі, що так вже нагадує нам про весну 💚.
А ще мені поклали милу листівку ще у різдвяному стилі, а я очікувала карту з передбаченням 🫣. Коли їх там повернуть, щоб я знову зробила замовлення?))
Тільки сьогодні опублікувала допис про те, що не маю, але вже маю – це патчі 🥰. Завжди думала, що це мені не треба, але після використання патчів від Talika, я зрозуміла, що все ж треба 😅. Принаймні для морального задоволення) Довго я не думала, адже на ці патчі поклала оком ще коли дізналась про бренд Mermade, їхній красивий та милий дизайн мене так і вабив, але я розуміла, що мені це не потрібно. Та вже зараз, через кілька років, я переконала себе спробувати гідрогелеві патчі Take it easy.
Чому обрала Mermade Hydrovance & Icland Moss Extract? Тому що тонік був мені потрібний, а цей я давно хотіла спробувати і його час настав 🥰. Поки наносила лише на руку, аромат мене вразив) Нагадує сироп від кашлю, але приємно так, та він через це не кожному підійде.
А з промокодом мені прийшов бальзам What A Melon, це вже третій з тих, що я пробувала у новому дизайні, він мені дуже подобається і маю на нього надії, що хоча б він не розшарується 🫠. І ще він прийшов у милій коробочці, яка вже йде у новому дизайні.
Ось таке у мене невелике замовлення, але все необхідне)) Дякую за увагу, усі гарного та мирного вечора 💚.