Огляд покупочок)

Покупочок наче трошки є, але більшість не для мене, на жаль)

Що ж, розпочнемо)

1. Два креми Venus - придбала на подарунок, бо людина дуже хотіла спробувти саме ці креми і саме цю лінійку, бажання виконано)

2. Кремчик для рук від Fresh Juice - полюбляю такі 30мл кремчики, бо дуже зручно брати з собою в сумочку, і в принципі комфортний формат, який дозволяє часто змінювати засіб)

3.Рідке мило від Fresh Juice - аромат з папаєю - мій улюблений, беру вже 101 раз, чудове) користуюсь на постійній основі цими милами, вони чудові і не сушать руки, приємно пахнуть, - топчик, у якості великого сувеніру до подарунка)

4. Сироватка Cos de Baha з молочною кислотою. Її вважають однією з найбільш делікатних, і ще й зі зволожувальними властивостями, буду пробувати, це моя перша кислота)

5. Крем для тіла Tesodi d'Oriente. Чула вже дуже багато про цей бренд, і придбала на подарунок, потім поділюсь враженнями)

6. Пробник парфумів від Dolce&Gabbana Devotion - цікаво затестувати цей аромат, очікую лимонний тарт, побачимо, що отримаю натомість)

7. Пробник аромату My Way від Armani поклали у подарунок, знаю, що це має бути сунична галявина, але перевіримо, протестую і напишу відгук)

Продукти для цього looks