#Ihaveno

Всім привіт ✌️

Поки я була на паузі, Білень Дарина🦉 встигла запустити ще один цікавий челенж, який став гарним приводом повернутись у стрічку👌

Розповідаю чого ж нема у моїй косметичці👇

  • Сонцезахисний крем для обличчя - впевнена, що зараз більшість із вас закотили очі). Моя люба Тамарочка взагалі кине в мене тапок🤣. Я розумію, що це потрібно, розумію, що це важливо, але...Я не можу їх використовувати, хоча спроби були, а результат один й той самий - жахливі висипи, активна робота сальних залох та забиті пори. Можливо, я ще буду намагатися з ними потоваришувати, але поки мені влаштовує декоративна косметика з спф).
  • Набір інструментів для манікюру/педикюру - не маю в них потреби, бо хожу до майстра. В мене навіть немає пилочки, у разі чого беру її у чоловіка, але це буває рідко). Є тільки щітка для п'ят.
  • Приладів для масажу та очищення обличчя. У свій час я дуже хотіла Foreо, а потім мені якось стало все одно на нього). Єдине, що я б може спробувала - це ролер для обличчя, але й то не можу сказати, що це пряма моя хотівка)
  • Накладні вії - дуже довго були в моїй косметичці, користувалася ними за часів універу, а потім постійно лікувала свій загострений кон'юктивіт. Такі вії для мене – це червоні очі, болючість та алергії. Можливо, на якийсь захід чи для фотосесії я зробила б пучки, але на постійній основі - 100% ні. Сюди ж і ламінування вій, нажаль, також провокує мій хронічний кон'юктивіт, хоча виглядає дуже круто).
  • Скраб для голови/твердий шампунь для волосся. Твердий шампунь якось не викликає цікавості, бо мені здається, що це не дуже зручно. Щодо скрабів, то вони в мене були, дають класний ефект очищення, але їх супер-проблемно вимивати з густого волосся, це займає купу часу, тому ні.
  • Щітка для масажу голови/миття волосся - поки немає, але точно буде, давненько лежить у обраному, ще аж після допису Оксани.К, але я постіно забуваю додати її у кошик). Мені здається, що це крута альтернатива скрабу.
  • Коричнева туш – про неї написали практично всі і я не виняток). Чекаю поки закінчаться відкриті туші і обов'язково замовлю свою улюблену Maybelline Sensetional у коричневому кольорі).
  • Кремові рум'яна, хайлайтер, бронзер - звичайно, що я задивлялася на кремові текстури від Lamel, але потмім щось передумала. Чомусь мені більше подобаються сухі текстури, мабуть, через те що - це простіше).
  • Гідрофільна олія - була, але зараз ні). Тут віддаю перевагу гідрофільному бальзаму.
  • Повнорозмірний парфум - ви вже всі знаєте, що я ну дуже байдужа до ароматів і після того, як у мене закінчився мій Hermes Un Jardin sur le Toit, то більше не купувала повнорозмірних флакончиків). Проте, в мене тепер дуже багато пробничків, які я вам ще не показала, сюди ж і тверді парфуми). Чи є в мене потреба у повнорозмірному парфумі - скоріше ні, ніж так).

На цьому закінчуватиму свій список, зібрала в ньому те, що першим спало на думку, не сильно замислюючись). Якби я замислювалася, то тут було б пунктів 50 так точно).

Дякую за увагу💕