#Ihaveno : після ретельної перевірки косметички, я зрозуміла чого нема

Білень Дарина🦉 створила дуже цікавий челендж. Але для мене виявилось це тим ще випробуванням. По перше - я ще той шопоголік. По друге- я і не розумію що мені потрібно. Я з тих людей, який спершу накупить 10 гелів для душу і забудить про те що їх треба купувати, а потім хоп - і миюсь шампунем.

  • В МЕНЕ НІКОЛИ НЕ БУЛО І НЕМА НАКОЖНИЦЬ/МАНІКЮРНИХ НОЖНИЦЬ. І здавалось би, багато людей без них живуть, ходять в салон на манікюр. Але я не ходжу на манікюр, а проблема залишається. І закрити цю проблему мені не дає проф деформація. Певний час, я працювала у одному Укрїнському бренду - Staleks. Я сиділа біля людей які створювали нові моделі, сиділа біля тих хто розробляли дизайн, створювали фірмовий стиль, я була одніжю з них. Через мене проходила купа інструментів і я знаю які саме мені зручні, які ні, чим відрізняються і так далі. Я купила кусачки мамі, подарувала подрузі ножиці. Я допомогала з вибором всім, окрім себе ( ну всі ж розуміють що співробітники мали знижку ахахах) . І я все ніяк не куплю їх собі...
  • ПУШЕР. Та ж сама причина. Я навіть знаю свою ідеальну модель - топорік+лопатка. То така краса і такий зручний. Але знову ж таки, чомусь не купила і досі не купляю.
  • ПІНЦЕТ ДЛЯ БРІВ. Ото я вирішила по Сталексу пройтись ) Я думаю по моїм макро фото очей, брів видно що є волоски. Але я їх не чіпаю бо по перше нічим, а по друге наче і нема якоїсь гострої необхідності.
  • ПРАЙМЕРУ ДЛЯ МАНІКЮРУ(ультра бонд). Повірте, це штука яку дуже сильно недооцінюють. Цей продукт допомагає підготувати нігті до роботи , наче "приклеює" базу. Короче, це реально вплипає на те скільки носиться манікюр + менше перепила.
  • РЕМУВЕР. Щось я сьогодні по манікюру ))) Зручний спосіб видалити частину кутикули. Без травм і так далі. Ще є ремувер для стоп, то взагалі топова штука після сезону картоплі.
  • СУХИЙ ШАМПУНЬ. Чесно кажучи і не дивлюсь у той бік. Хіба що для зйомок там ...
  • ЛАК ДЛЯ ВОЛОССЯ. Так, тому я завжди лохмата ))) Але я його куплю, обіцяю)
  • ГРЕБІНЕЦЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ.
  • ТЕРМОЗАХИСТ ДЛЯ ВОЛОССЯ. Ну от якось в житті повелося, що я не люблю своє волосся. Але тут в мене є виправдання - я його ще і не сушу феном часто, але купити треба .
  • СПРЕЙЧИКИ ДЛЯ ВОЛОССЯ, ОЛІЙКИ ДЛЯ ВОЛОССЯ. Тут могли бути ще капсули, але завдяки krislemly та Hanna Domashenko , в мене вони з'явились, але я поки не тестувала.
  • ШОВКОВІ РЕЗИНКИ ДЛЯ ВОЛОССЯ . Чесно, і не дивлюсь в той бік. Я проклинала шовкову постільну білизну, думаю шо з ризинками я буду така ж агресивна)
  • БЛИСК ВІД МЕЙБЕЛІН І ІНШІ ПОПУЛЯРНІ ПРОДУКТИ. Це я про всілякі там штуки від Rituals, місти від VS, зубна паста від Marvis, Beauty of Joseon санскрін і так далі. Чогось мене на це і не тягне. Мабуть через те що я знайшла більш підходящі мені продукти як за властивостями так і за ціновим сігментом. Єдине що з популярного я дуже хочу протестувати - Tesori d´Oriente гелі для душа і там наче ще якісь продукти є. Отут прям цікаво дуже.
  • ПЛАМПЕРІВ ДЛЯ ГУБ. Пробачте, але я шось не зрозуміла : люди платять гроші за відчуття покусаних бджолами губ ? Я як людина з алергією на ос, скажу шо такий ефект в мене кожен рік під час кавунового сезону і під час мандаринового ( алергія на мандарини) .
  • МАСАЖНІ СВІЧКИ І ОЛІЇ ДЛЯ МАСАЖУ. Тут авжеж я може б і хотіла, але сама собі масаж робити не зовсім то і зручно ))

Можливо я щось підгледіла у дівчат( як сухий шампунь побачила у дописі Ксюші), щось само собою згадалось. Але я зрозуміла ось що - я без всього цього поки якось існувала і насправді це поки не горить ) Горить те що, треба антицилюлітний крем (доречі ніколи теж не було) для моєї косметички і туалетного столика - там шось багато продуктів назбиралось ) . ТОМУ КРАЩЕ МЕНІ НЕ ПРОДОВЖУВАТИ ДУМАТИ ЧОГО В МЕНЕ НЕМА В КОСМЕТИЧЦІ, ЦЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ПОГАНО.

О, ПРАЙМЕРА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ НЕМА - ЗАКІНЧИВСЯ АХАХАХАХАХ