1
/1
Black Opium - аромат, який додає мені 10 кг і трохи конфузу. І як одного разу почувши аромат збоку, я зрозуміла, що не хочу так пахнути.
Флакон - вже майже легенда, впізнаваний, з характером, що не кажи. Чорний, покритий розсипом блискіток, які надають парфуму атмосферу вечірки, свята та якоїсь маскулінності, багато чого у флаконі чоловіче, а ось самого чоловіка в ньому немає, це суто жіночий напрямок.
Парфуми стали такими знаменитими і бажаними для багатьох через ноту кави! Дуже незвичайно та специфічно. А також поєднання кави з квітами жасмину та груші. Відразу скажу, що ніякої груші я не відчуваю ні на якому етапі розкриття, а грушу я впізнаю майже завжди, вона може бути дюшесною, лимонадною, з може бути дуже натуральною, ніби щойно впала з дерева, тут же немає ні натяку ні на ту, ні на іншу. Прославлена кава? Я його чую, але не в чистому вигляді, не свіжозаварений, не тільки змелений, не з відкритої банки. Це скоріше аромат кав'ярні, де змішалося все – капучино, латте, вершки, пломбір, ваніль, кориця. Це смачний їстівний, солодкий та привабливий аромат, але це аромат кав'ярні. А ви б хотіли пахнути кав'ярнею? У мене одразу перед очима дівчина-продавець - пухка, ніжна, молоденька, яка випромінює запах наївності, ванілі та кави з пакетика 3 в 1.
31 січня, 2023
Коментарі (0)