Готуюсь до весни правильно : нові бьюті покупки, що б підняти собі настрій

Скільки тут залишилось до весни? Два дні ? Але "цвітіння" в душі поки нема і метеликів в животі викликаю класичним для бьютіголіка способом - новими придбаннями. Я правда старалась нічого лишнього не брати)))

Ну по перше я почала поступово йти до реалізації своїх планів, які я поставила сама собі завдяки Мейкап клубу. Наприклад - нігті, точніше догляд за ними. Тож тепер в мене є олійка і ремувер для кутикули. Авжеж, я знаю більш ефективні проф засоби, але мені стало цікаво на скільки ефективні бюджетні засоби, які можна купити просто йдучи за хлібом. БАЧИТЕ, ЦЕ МЕНІ РЕАЛЬНО ТРЕБА АХАХАХ. Далі на черзі база і я чомусь вирішила протестувати такий дивний для себе формат. Взагалі з цим брендом знайома, якість подобається, то ж до додачу ще взяла від нього білий олівець для очей. Це точно мастхев для нашого клубу. Шо за фікс спрей - поки не знаю. Але він гарний,в елика пляшка, а по ціні трошки дорожчий за мій улюблений Eveline - протестую))

Пройти повз продукцію NYX було дуже складно. Особливо від яскравого олівця для очей. Вже протестила і можу сказати що пігментація і текстера вогонь ( про текстуру я знала , це мій не перший олівець) . А ще зацікавив ось такий ультралегкий засіб для щічок, який думаю використовувати як контуринг на голе обличчя ( в житті доволі рідко наношу тон або навіть BB).

НУ І КУДИ Ж БЕЗ ГУБ. Ну тут понесло : знову червона помада ( в мене якась залежність, як у Ганібала від людей) і авжеж помада від Lamel. Вже протестувала і не можу зрозуміти, чого на інших цей колір такий дивний. І олівці... ну тут як в тумані чесно кажучи. Гелевий топовий - текстура класна, думаю на губах буде такий як і від LN, а ось механічні трошки сухі.

Весна - час квітнути, тож не кидайте подушками в мене. +2 аромати, на цей раз від Furla. Боюсь на цьому не закінчиться, бо думаю ще про два .... Але взяла всього 10мл, бо такий формат для мене зараз найзручніший.

А знаєте що найсмішніше ? Я шла за консилером і термозахистом 😂 І кожен раз - забувала про них.

Продукти для цього looks

Furla Preziosa
LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain
TopFace Focus Point Matte
Furla Favolosa
NYX Professional Makeup Bare With Me Shroombiotic Cheek Serum
NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick