#Moneyfordailymakeup

Теж дуже закортіло прийняти участь в челенджі який розпочала SomovaFM

Для мене повсякденний макіяж завжди пов'язаний з роботой. Це те місце, куди я збиралась щодня, кожен ранок, протягом 5 днів у тиждень, з 19 років.

Але наразі - я працюю віддалено. Тож в мене буде грошовий розподіл: класичний макіяж до лютого 2022 року і макіяж на роботу з липня 2022 року по жовтень 2022 року.

ДО 2022: Стандартний макіяж мого "старого макіяжу" займав хвилин 5-7. Зазвичай це було так : Прокинулась, вмилась, повтикала у стіну, нанесла якийсь крем і швиденько нанесла якісь тіні ( якщо настрійє , то це не просто сяючий відтінок на все повіко) , туш, брови гелем і гігієнічка. Я ніколи не наносила тон на роботу. Взагалі.Тож це було якось так :

  • Туш Maybelline New York Total Temptation - 199грн (Моя улюблена туш. доречі це десь середня вартість взагалі моїх тушей . Від 80 до 250грн за шт)
  • Гель для брів Maybelline Brow Drama Brown - 190 (але купляла я її десь за 100). Довгий час це був єдиний гель для брів у косметичці.
  • Eveline Cosmetics Eyeshadow Professional Palette Sunrise (нею користувалась частіше за все) - 150грн. ( в мене насправді багато палеток, але реально чомусь на роботу використовувала тільки її)

ТОЖ МАКІЯЖ ДО 2022 РОКУ КОШТУВАЛ В СЕРЕДНЬОМУ 539грн. В середньому, робочих днів у місяць 20-22, тож мій макіяж в день коштував 26,95-24,50. Я брала вартість без знижки, бо наприклад часто цю туш брала по акції за 100грн, а палетку теж купила десь за 70грн. Тож по акційним цінам - 270грн за продукти і 13,50-12,20 за день.

ПІСЛЯ 2022: Я почала працювати на двох роботах, одна з яких була в місті (інша моя стара, яку я почала виконувати з дома). В Полтаву я їздила 2-3 дні на тиждень. Поїзд був на 12, то ж в мене був час зробити більш продуманий макіяж.

Він складався з ВВ крему, сухого контуру, макіяжу очей, хайлайтеру та губ ( ну і трошки рум'ян, коли була змога привезти косметику). Продукти для повсякденного макіяжу майже не змінили. Палетка від Eveline дійсно мій фаворит для швидкого макіяжу. Потім в гру вступила збірна палетка від Wibo, бо було дуже зручно нею користуватись.

  • Holika Holika Milky Face 2 Change Liquid Roller. Його вартість десь 200-250грн. Мені він подобається тим що має СПФ, від нього в мене нема прищів, а також вирівнює тон шкіри.
  • Туш Maybelline New York Total Temptation. Вона в мене залишилась лише в коричневому кольорі, але була і в чорному. Легко змивається і вії з нею дуже гарні.
  • Гель для брів Maybelline Brow Drama Brown . В мене ще був гель від Hedonic, але я його рахувати не буду, бо то був подарунок .
  • Хайлайтер L’Oréal Paris True Match + сухий хайлайтер від Relouis (мій старичок, йому вже років 6) . Точно ціни сказати не можу : перший десь коштував 150, другий 50грн.
  • L'Oreal Paris Rouge Signature. Це моя НАЙУЛЮБЛЕНІША помада. Колір, текстура - для мене все ідеально, то ж люблю використовувати її постійно і не перейматися як виглядає. Її вартість 300грн.
  • LAMEL Make Up Cheek Colour New. Раніше на його місці був скульптор від Relouis, але текстура, колір і вартість - майже однакові. Тож середня вартість десь 70грн.

Ітого "новий" макіяж виходить : 1309грн. Їздила на роботу я два рази на тиждень, тож макіяж обходився мені 130грн/день.

Палетка від Wibo це окремий вид задоволення, тому що такі трансформери, роблять повсякденний макіяж більш швидким. В ній я зібрала все що треба : пудра, яка трошки вирівнює тон, але її не видно на обличчі, хайлайтер, рум'яна і тіні))) От доречі скільки вона коштує - складно порахувати, бо всі продукти я брала по дуже низьким знижкам.

Продукти для цього looks

Holika Holika Milky Face 2 Change Liquid Roller
L'oreal Paris True Match Highlight
L'Oreal Paris Rouge Signature