#Moneyfordailymakeup

Цей лукс я планувала зробити вчора, та не все йде за планом. Дуже хочу подякувати дівчатам за шалену підтримку, надсилаю вам обійми та цьомчики💋. Ви дуже круті 🔥.

А тут вже плановане:

Дуже я вже хотіла долучитись до челенджу SomovaFM, та довго не могла. Тому що я взагалі можуть тиждень проходити без макіяжу, а загалом оформляю лише брови.
Так, добра у мене є різного багато, та це більше на "вихід" чи для фото. А отак щоб піти на роботу, ну якось не хочеться напружуватись, особливо з самого раночку.
Тому що у мене по списку?)
O’BAYS Long-Lasting Brow Soap – 189 грн.
LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil – купляла за 121, а на MakeUp взагалі ціна 61.
І обов'язково щось на губи, тут у мене буває по-різному кожного дня, та макіяжі губ я люблю, тому хай буде LAMEL FLAMY Jelly Tint, який я купляла у фізичному магазині і взагалі не пам'ятаю ціни, ну принаймні там де я купляла зараз ціна 149, тому рахую це.
Загалом виходить: 459.
Далі рахувати та ділити не буду, бо у мене є ще інші засоби, які я використовую час від часу, а це просто той стандарт, яким користуюсь зараз. Тому не все так економно. Та думаю, що якщо б мій настрій був стабільніший, цього б мені якраз вистачало з головою.

Дякую SomovaFM за таку круту ідею челенджу, ти змусила мене задуматись, щоб перебрати косметичку і навіяла мені філософські питання, типу "а для чого мені це все" 😅.
Усім дякую за увагу, гарного вам вечора ❤️.

Продукти для цього looks

O’BAYS Long-Lasting Brow Soap
LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil