1
/1
Botanioteka засоби для волосся
Гріх було не скористатись акцією 1+1=3
І що я вам хочу сказати дєвачкі 🤗
Скраб для шкіри голови це вже 4 моя покупка він поки мій фаворит, а перепробувала я їх не мало в пошуках свого ідеального це в моїй топ 3
Шампунь доволі таки звичайний, запах прикольний,але консистенція не сподобалась, тому навряд чи колись повторю цю покупку
Маска для волосся оо це найгірша маска для волосся яка була у мене в житті, консистенція жирного крему.По інструкції витримувати її потрібно десь 15 хвилин, першиц раз я так і спробувала , але після неї мені прийшлось мити голову ще раз бо воно брудне та засмальцьоване після неї . Другий раз я витримувала 5 хвилин результат той самий.Вирішила спробувати просто нанести і одразу змити ніби як кондиціонер щоб змʼякшити волосся,дуже гарно вимивала і усе одно результат один той самий, тому вона пішла на смітник🤷🏻♀️
Дівчатка памʼятайте у всіх це індивідуально,і я пишу лише про свій досвід, не виключно що комусь ці продукти підійшли ідеально, а ті що мені подобаються комусь не підійшли . Усе потрібно спробувати і зрозуміти який догляд вам підійде якнайкраще 💕
Продукти для цього looks
Шампунь для жирного волосся "Лимон і мед манука"
Botanioteka Shampoo For Oily Hair
267
109 ₴
Маска для сухого волосся "Обліпиха й липовий цвіт"
Botanioteka Mask For Dry Hair
54
129 ₴
Скраб для очищення шкіри голови "Обліпиха й липовий цвіт"
Botanioteka Hair Scrub Seaberry & Linden Blossom
80