Розпакуємо разом?

Так, я теж маю ці боксики 🤣. Замовляла їх онлайн, тому не очікувала, що зі мною стануться ті "страшилки" з інтернету. Тому, буду дещо сварити.
Замовила ці боксики здебільшого щоб отримати крем та міст, якого я раніше не бачила в асортименті цього бренду. До-речі, у нього відчутно лимонний аромат з дрібкою цукру. З часом це мені почало нагадувати FCP Oasis, спільне у них – лимонна нота.
І так, коробочки дуже гарні. Перші труднощі почались з нею. Бо я думала, що вони закриті наклейкою, яку легко зняти, але ні. Це наклеяний папір, тому у рух пішли ножиці.
Відкривати цими метеликами доволі мило і класно 🦋 .
Наповненням я задоволена: гель для душу та лосьйон мають такий аромат, як і раніше: солодка алкогольна вишня. Крем для рук має аналогічний аромат.
Бальзами ще не відкривала.
А тепер що мене засмутило:
Відкриваю першу коробку, а там... гель для душу потік і навіть на фото можна побачити, що його менше. Він потік і на листівку, і на інші засоби, тому вони липкі. А також крем для рук погнувся. Я розумію, що таке може бути, та все ж, сподіваюсь, що нові партії будуть надійніше зроблені.
Бо коли я відкрила третій бокс, я зрозуміла, що при доставці потік і міст для тіла! І це зрозуміло, бо коли я взяла його у руки і почала записувати повідомлення Ta_nyaaaaaaa , трішки потрясла і він пролився мені на пальці 😣. Ці моменти справді трішки зіпсували враження, тому сподіваюсь, що ці помилки будуть враховані у майбутньому.

Усім дякую за увагу та гарного вечора ❤️.

06 березня, 2024
ksnklb
06 березня, 2024

Продукти для цього looks

Mermade Night In Paris
Всі відгуки (20)
Mermade Night In Paris
Всі відгуки (42)
Балансуючий гель для вмивання обличчя
Всі відгуки (96)