#perfectforhair

Всім привіт! 💜

В попередньому дописі про Олаплекс я написала , що я ще той hair фанат, я обожнюю пробувати нові засоби для волосся , дивитись шампуневі ряди в магазині , гортати годинами розділ "Волосся" на Мейкап , вибираючи щось нове , цікаве , іноді в міні версії на пробу 🤭

Виробники цікавинок для волосся - аууу 😁 є волосся готове до експериментів , в міру разумного авжеж 😁

Тому мені стало цікаво , які б волосяні засоби для мене є маст-хевом, а які все ж ні?

Яка комбінація засобів гарантує хороший ефект , сяюче та об'ємне волосся ?

тобто це не мова про дикій острів та що б ви туди взяли , а більш про комфортні умови , але ці засоби точно є у вашому догляді , а якісь можна сміливо не купляти або користуватись рідко.

  1. Ну авжеж Шампунь, як я помітила для себе, це повинен бути прозорий шампунь (чомусь такі більш підходять) , не 2в1 і без надпису "Поживний", ідеальні шампуні для мого волосся частіше всього з надписами "Зволожуючий", "Відновлюючий".
  2. Кондиціонер чи Бальзам може бути легким , якщо наступна в догляді буде Маска. Якщо вибирати щось одне , виберу Бальзам чи Маску , знову ж з серії "Відновлення волосся" , "Зволоження", бо ті засоби що для живлення волосся часто дають зворотній ефект. Також ідеальна маска яку треба тримати 1-2 хвилини, а не оце "нанесіть на 15-30 хвилин маску".
  3. Термозахист/незмивашка - методом проб та помилок зрозуміла , що олійки то не моє, також силіконові сироватки (хоч нова Лореаль впринципі подобається ), а ідеально для мого волосся то крем для волосся , лосьон чи молочко для волосся. Круто коли воно і містить термозахист .
  4. Фен , без нього вигляд не дуже гарний )))
  5. Щітка браш для укладки феном , Тангл тізер або Дессата для мокрого волосся. Це маст хеви.
  6. Стайлер круто , але якщо є браш , не завжди обов'язково .
  7. Легкий лак для волосся, щоб якось трималась укладка
  8. ну ще ось ароматне - не маст-хев, але дуже класно для настрою

Наче все з маст-хевів ⭐️ так, є і масочки , і філлери, і кератинові силікони, і якісь дивні щітки , і тюрбани, і якісь девайси, від монобігудя до якихось завітушок, якісь термо маски які треба тримати і продувати феном , шапочки в яких спати , ще щось ,воно все прикольне , і я в основному це мала чи маю в волосяному арсеналі, але без цього для досягнення ідеального волосся можна і обійтись ✨

На фото , до речі, все сімейство Тангл Тізер та інвізібобли, найулюбленіший Тангл все одно оригінальний 💜

А які ж засоби у вам для ідеального стану волосся , а без чого можна і обійтись ?

Продукти для цього looks

Гребінець для волосся, ліловий
Щітка для волосся
Щітка для волосся
Резинка для волосся
Компактна щітка для волосся
Щітка для волосся