#moneyfordailymakeup або скільки коштує мій повсякденний макіяж?

Вирішила і я приєднатись до челенджу SomovaFM #moneyfordailymakeup і порахувати скільки коштує мій повсякденний мейк. На цьому фото можна побачити продукти, які я люблю «до дир» і щоденно використовую.

Бронзер Physicians Formula Mineral Glow Pearls Light Bronzer - жодний мій макіяж не обходиться без цього красунчика. В мене є багато бронзерів, але цей мій улюблений. В ньому є ніжні золотисті блискітки, а відтінок ідеально підходить під мій колір шкіри. 519 грн

Тіні для брів Pierre Cardin 403 - обожнюю їх. Нейтрально коричневий відтінок, чудова якість, компактні. 125 грн

Гель для брів Delia Cosmetics - звичайний гель для брів без супер фіксації. Купляла його на італійському мейк апі, і там був дуже маленький вибір, тому довго обирати не прийшлось (наш мейк ап найкращий 🫶🏻). Але мені він підходить, тому користуюсь. 142 грн

Карандаш для стрілок - коричневий Lamel Kajal 402 або чорний Maybelline Tattoo Liner. Стрілки мій обовʼязковий елемент в макіяжі і під настрій користуюсь або тим, або іншим гелевим олівчиком. 46 чи 188 грн.

Туш Eveline Variete Lashes - тут без коментарів, моя найкраща туш. Повторюю її вже більше 4-х років поспіль. 122 грн.

Revlon Colorstay - гарний тон на кожен день, повністю мене влаштовує, не дивлячись на його бюджетну ціну. 193 грн.

Помада Oriflame Milky Honey - ідеальний нюд, дуже кремова і ніжна консистенція, навіть не очікувала, що вона мені настільки сподобається. Найчастіше на губах саме вона. 128 грн.

Карандаш для губ Pupa 004 - ну це просто хіт на косметичному ринку. Шикарний прохолодний нюд, який підходить під будь-яку помаду. 319 грн.

Контурна пудра від Inglot 505 - дуже популярний продукт вже більше 10 років, але моє відкриття тільки зараз. Дуже натурально контурує скули, правильний відтінок, легко тушується. Тепер мій маст-хев. 343 грн.

Пудра від Pupa. Ой, вона в мене ще з університетських часів. Звичайна хороша пудра, до якої я вже звикла. Але з радістю спробувала би ще якісь, хочеться більш невесому пудру з ефектом блюру. 397 грн.

Вийшло близько 2500 грн. Дуже було цікаво порахувати, раніше навіть ніколи не замислювалась над вартістю свого макіяжу 🙂

Продукти для цього looks

Oriflame OnColour Cream Lipstick
Physicians Formula Powder Palette Mineral Glow Pearls
Delia Cosmetics Mister Stylist Shape Master
Maybelline New York Tattoo Liner
Pupa Luminys Silky Baked Face Powder
LAMEL Make Up Kajal Eye Liner
Revlon ColorStay Makeup For Normal/Dry Skin SPF20
Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara