#vogueukraineshowcase

Коли креатив зайшов надто далеко 😊 На обкладинку додала стилізований весняними квітами логотип Vogue, а також декілька анонсуючих заголовків. Особливо мені подобається цитата з улюбленої серії відеоігор Assassin's Creed - "Nothing is true. Everything is permitted" [Ніщо не істинно. Все дозволено]. Фрагмент "Ніщо не істинно" означає усвідомлювати, що основи суспільства є крихкими та не завжди правдивими. Ми стараємось спиратись на поняття, які вже існують давно. А фрагмент "Все дозволено" означає розуміти, що ми самі є творцями своєї долі. Ми - сміливі. І ми не повинні боятись змінювати цей світ на краще!

Заголовок When Art met Fashion я написала тому, що я себе все ж відношу до творчих людей [музика, макіяж, фото]. В повний ріст не люблю фотографуватись, та й взагалі... Щоб дати комусь мене сфотографувати - це велика проблема. Але заради цих кадрів був зроблений дзвінок улюбленій колезі, яка дуже чуттєво робить фотографії. От і якось ми цей арт спробували перетворити на фешн. Позувати, виявляється, вмію. І то - завдяки постійним фотографуванням макіяжів. Інакше була б біда повна 😊

Макіяж робила сама, звичайно ж. Для цього використала улюблену тональну основу від Revolution Pro Foundation Drops - для ідеального покриття та рівного тону. А також нанесла консилер Maybelline Fit Me на зону під очима, та точково на проблемні ділянки. Закріпила це все пудрою Ciate London. Додала легкий хайлайтер з палетки Makeup Revolution x Kitulec, змішуючи його з хайлайтерами Dior. Брови: олівчик Maybelline Ultra Slim i туш Essence. На очах розкішний графітовий олівчик Chanel [64 номер], який легко розтушувала та закріпила сіро-чорними тінями. Туш від Uxi, для гарного видовження війок. На губах помада Charlotte Tilbury у відтінку Walk of no Shame.

Be brave like Ukraine! ❤️ А також. Зі святом нас, дівчатка 🌷