#BirthdayMusicMakeup

I'm going back to 505


Сьогодні день народження у прекрасної авторки нашого клубу, талановитої та прекрасної дівчини Blondie_rs. Тому хочу привітати її зі святом, побажати лише найкращого та найбажанішого у житті ❤️. А ще я її пам'ятаю практично з перших днів у клубі)) У нашої чудової Blondie_rsBlondie_rs дуже красиві макіяжі та дууже цікаві дописи.

А тепер про пісню) 🎵
Пам'ятаєте, десь років 10 тому були популярні Arctic Monkeys?🐒) Насправді, я їх почала слухати пізніше, та досі люблю включати) І в мій топ входить пісня "505", вона атмосферна, ностальгійна, емоційна та при цьому заспокійлива, у мені вона пробуджує особливі почуття та при цьому допомагає зібратись.

А тепер про макіяж?)
І хоча я пропустила пік популярності Arctic Monkeys, та добре пам'ятаю стиль tumblr girl 📱. Тому сьогодні моя певна інтерпретація цього стилю)).
Брови? Ну вже моя класика: LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil 402. У стилі tumblr girl вони мали б бути графічними та темнішими.
На повіки нанесла темний коричневий відтінок NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette, Tropic Shock.
Стрілку зробила з підводкою Glambee, яку знайшла у себе, і це будуть її останні стрілки. Але рідкі підводки мені дуже подобаються, бо ними легко зробити стрілку. І так, стрілки у стилі tumblr girl дуже важливий елемент, але гарніші, графічні і краще матові.
На віях LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara.
А на губах LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner 410, для стилю tumblr girl це просто ідеальний олівчик.

Усім гарного та спокійного дня ❤️.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil
Всі відгуки (116)
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Всі відгуки (383)
Туш для вій
Всі відгуки (83)