#BirthdayMusicMakeup

Коли наша іменинниця Blondie_rs запросила мене на свою музичну вечірку, я одразу почала розмірковувати, який образ створити. Спочатку думала повторити макіяж якоїсь співачки, але дійшла висновку, що найкращим рішенням буде втілити ідею пісні).

Обирати довго не довелось, адже більшість часу я малюю саме під музику AnnenMayKantereit - це молода німецька група, яка перевернула моє уявлення про німецьку мову і викликала гостре бажання її вивчити, щоб співати разом з хлопцями))). Це той випадок, коли співпало все: музика, нереальний вокал та тексти. Якось я натрапила на відео з субтитрами та перекладом і була вражена тим, наскільки глибокі та якісні змісти мають всі пісні.

І одна з них займає особливе місце в моєму серці – «Океан» (Ozean). Насправді, це не просто пісня про узбережжя, вона має глибокий сенс та вміщує в собі вир почуттів, але саме так я її уявляю зараз. Обов’язково послухайте, якщо не знайомі з творчістю гурту, а я піду малювати і підспівувати)).

P.S. Ще раз хочу привітати нашу Регіну з Днем народження та побажати наснаги, творчих успіхів та сімейного благополуччя!

Продукти для цього looks

Purito Cica Clearing BB cream