Виставка Pro Beauty Expo та бренд USOLAB

Це виставка проводиться 2 рази на рік для косметологів, майстрів з шугарингу, мастрів перманентного макіяжу, ламінування, візащистів і тд.

Я вже в 3 була на цій виставці і з кожним разом маштами вражають, цього року було більше 10 неймовірно гарних фотозон та купа гарних дівчат.

І найцікавіше, що зі мною сталося сьогодні це знайомство з брендом Usolab. Думаю хоч раз ви чули про нього. USOLAB – бренд професійної космецевтики, заснованої 2005 р. в Південній Кореї. І тільки зараз він починає активно набирати обертів в Україні.

Що я сьогодні спробувала?

(пробувала тільки текстури, консистенцію та аромати)

• Делікатна ензимна пудра USOLAB Soft Oatmeal Enzyme Powder Wash - вона дійсно дуже делікатна і має гарну та досить незвичну тару, а саме дозатор. Підійде для всіх типів шкіри.
  • Гідрофільна олія для очищення шкіри обличчя USOLAB Bio Deep Cleansing Oil - схожа по консистенції на Dr. Ceuracle, має запах чайного дерева. Та звичайний для всіх олій дозатор. Вона на основі соєвої олії.
  • Заспокійливий міст для обличчя із чайним деревом USOLAB Bio Sensitive Purifying Mist - дівчааааата, їхнє розпилення це щось. Такі дрібненькі краплі, що ніби на тебе падає вуаль. Ця серія в них вважається для проблемної та чутливої шкіри та йде на основі чайного дерева.
  • Регенеруючий тонер-міст на основі полінуклеотидів (PDRN) і пептидів USOLAB Bio Renaturation Repair Mist - тут такий самий комфортний дозатор, але інший склад. Ця серія вважається anti-age, але впринципі також я б її брала для сухої або зневодненої шкіри. Тут в них у всіх засобах пептиди та полінуклеотиди.
  • А також були їхні сироватки і мені дуже сподобалося, що по перше вони мають дорогу скляну тару та не звичайну піпетку, а кнопочку, що робить тару більш герметичною. Сироватки всі мають гелево-водичкову тектсуру, що дуже швидко поклинається, я спробувала на руці три і вони були мега комфортні по відчуттях. А також в них дуже приємні та легкі аромати, зовсмі різні у всіх. Та що з чайним беревом лінійка більш трав'яна, інша більш квіткова, я була приємно вражена.
  • Ще був крем для рук, він мав однозначно легку та поживну текстру. Дуже приємний післясмак залишився після нього, бо і аромат був приємний.

Тепер я хочуууу всеее і відразу 😍 і побільше!

Тестували косметику від USOLAB ? Якщо так діліться враженнями.