#Flowermakeupclub

Всім привіт! 💕

Вирішила і я взяти участь у конкурсі Квіткових макіяжів💐

Одразу була одна ідея , моно-квітки , але я зараз в роз'їздах і з собою в мене нема ні аквагриму, ні аквалайнерів, ні клею для вій, ні матових неонових тіней, але не могла пройти повз конкурса , бо люблю весну , квіти , тому прийшлось імпровізувати 🤭

Тому в місцевому магазині докупила штучні квіточки та пір'я , та стрази бусини , і ось що з цього вийшло 💜 Мій образ - це образ дівчини - квіточки , дівчини - Весни, яка чекає на пробудження від спячки.

Як робила і чим ?

  • Очі: спочатку нанесла лінію гелецим олівцем над рухомою повікою, додала рожевих відтінків. Зі мноб зараз палетки Lamel Myth та Медуза , та палетка Makeup Revolution Drraker, ось вони мені і допомогли. Беру три відтінка рожевого з Ламель Sfeno (Meduza) та Allegory, Passion з Myth.
  • далі на рухоме око наношу базу та відтінки Athena, New Art , Sicily зліва направо . Стрілочку малюю зеленою Flormar підводка . На нижне наношу білий гелевий олівець та відтінки тіней passion , 21th century , розтушовую та продовжую кольором наверх . Промальовую віі тушью.
  • Брови: наношу олівчик для брів , потім припорошую салатовими тінями , додаю гліттер Illusion (myth) та шимер.
  • На обличчя наношу рідкий хайлайтер з розовинкою як базу, додаю прозорий тон.
  • Далі додаю трошки скульптору та румян. Все добре тушую з сухим хайлайтером, не тільки обличчя , а й переходи тіней на очах.
  • На скули наношу візерунок - листики 🌿 наношу найсвітлішим консилером , в ідеалі це б повинен бути аквагрим , але маємо що маємо (в мене консилер too faced відтінок snow , хороший та дуже світлий ), потім тінями з палеток промальовую зеленим листики. Наношу зелений хайлайтер з палетки HM. Рожевим сухим хацлайтером додаю рожевого носику.
  • Губи: знайшла в себе яскраву міні помаду ланком , ото вона ( матова 378 колір) під олівець, контур також тушую з хайлайтерами.
  • наношу перлинки , в ідеалі деякі крупні їх би приклеїти на клей для Вій (мій фаворит Коді), але в мене з собою його нема, то ж знайшла в косметичці маску-плівку, добре на неї приклеїлося 😁 так що такий лайфхак)))
  • роблю гніздо на голові 😁 дя цього взяла штучні квіти та піря , також знайшла лак з блискітками, не думала що такі лакі досі продають 🤭 накрутила волосся , зробила начес, закрутила в "гніздо", добре залила лаком, додала декор. Зачіска трималась реально довго 😁

Деякі продукти відмічу ✨ додаю фото повного образу , деталей та відео 💐

Дякую за увагу 💕

Продукти для цього looks

Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte
LN Pro Highlighter Face & Body Liquid Glow Fluid
LN Pro Filler Lip Liner
L`Oréal Paris Alliance Perfect Nude
L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara
LN Pro Glow Cream Highlighter
LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner
LAMEL Make Up Kajal Eye Liner
Colour Intense Be Bold
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1
LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil