Знову зникаю із клубу

Дівчата, хотіла насамперед вибачитись за мою неактивну участь в марафонах та челенджах, присвячених дням народження. Це дуже круті ідеї, але, на жаль, для людини, в якої ледве вистачає часу нанести туш зранку, це дуже часозатратно. Один челендж на місяць - для мене вже досягнення 😅. Я все ще сподіваюсь, що знайду час на Vogue челендж.

Зникаю зараз тому, що маю занадто багато особистих та професійних справ. У кінці цього місяця вирішуються дві судові справи, над якими боролись обоє моїх батьків із 2018 року і які тепер я ледве стягую як спадкоємець поміж своєї основної роботи. Сподіваюсь, буде щасливе завершення, адже ці справи тяжіють над мною як скеля. Часто мені хотілось дистанціювати себе від не своїх проблем, які раптом стали моїми, але таке вже життя.

Все-таки, найголовніша річ в житті - здоров'я. А здоровʼя вимагає постійного скринінгу і роботи над собою. На жаль, найкраще та найдорожче лікування не завжди є панацеєю. Тому ще один мій пріоритет на найближчі місяці - це сходити до різних лікарів та можливо нарешті зробити одну дерматологічну операцію, яка як то кажуть long overdue і вимагає, щоб я лежала 2 тижні в ліжку:)

На майбутнє, коли буде більше часу, планую багато оглядів, тому прикріпляю фото останніх декількох покупок за осінь-зиму. Дякую за розуміння, сорі за псевдофілософський нонсенс та всім бажаю здоров'я 🙏

Продукти для цього looks