#flowermakeupclub

Скажу чесно, малювати на собі набагато важче, аніж на папері, полотні чи ДСП, але я наполеглива та вперта 😁. Тому 3+ години бодіарту (+ багато років навчання малюванню звичайними матеріалами🤣), палетка аквагриму, олівці разом з усіма тінями, що були в домі, - і образ готовий🌸.

Насправді мене надихнув підрамник. Звучить дивно, але це правда - на ньому був портрет, який замовила мені дівчина з Польщі на День народження своєї подруги в 2022 році. І я вже його написала та мала відправити в лютому ... але не встигла. Довгий час не мала можливості передати картину, та ось, через 2 роки нарешті портрет прибув до замовниці і, хоч із затримкою, але порадував прекрасну іменинницю😍.

Оскільки відправлення їхало в тубусі, то підрамник залишився в мене, тож я вирішила створити картину на собі). Мій образ уособлює весну, силу нашої землі та свободу, адже щоб не було, трава проросте і зацвіте буйним квітом природа! Хай це буде моє чаклування та обряд задля миру та розквіту нашої землі, щоб в кожному місті та селищі люди мали змогу радіти весні та жити своє найщасливіше життя❤️.

Хочу попросити вас доєднатись і кожного дня кілька хвилин приділяти уявленню цієї щасливої весни, щоб не казали, спочатку народжується думка, далі слово і тільки потім все це матеріалізується в світі. Ми все зможемо!