Розпакуємо разом?

Тут будуть свотчі 😉.
У кінці минулого тижня побачила дуже класну акцію на Lamel, і окремо мене дуже привабила ціна на LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette, тому вирішила більше не зволікати і замовляти, адже у подарунок мені прийшла і LAMEL Make Up Glam Eyeshadow Palette, і тепер у мене багато різних кольорів на будь-який настрій)). До замовлення я також додала LAMEL Make Up Liquid Long-Lasting Eyeliner With Soft Brush, 402.
І щось давно не було Shelly, тому на заміну рожевій пілінг-скатці, взяла з алое та екстрактом м'яти.
Трохи про палетки:
Utopia це точно скарб, адже тут є багато 16 відтінків, хороша пігментація (свотчі робила на скору руку, тому деякі відтінки не набрала добре), 4 шимерних відтінки, а також базові кольори. Основа досить надійна та якісно зроблена, нагадує маленьку книжку чи коробку з-під диску з альбомом гурту, який грає альтернативний рок.
Також палетка була запакована дуже надійно, таку можна взяти і у подарунок, а вибір кольорів всередині не дасть промахнутись.
Окремий мій лайк за назви відтінків, це дуже круто виглядає)).
Палетка Glam Eyeshadow виконана з пластику, не хитка, досить надійна. Всередині 2 світлі матові відтінки та 3 шимерні. Для вечірнього макіяжу цю палетку можна вважати ідеальною, дуже шимерні відтінки мають чудову гармонію між пігментацією та блискітками. От матові мають слабшу пігментацію.
Загалом, покупкою я задоволена, адже моя бажанка тепер у мене, у житті дизайн палетки виглядає ще краще, ще яскравіше, вона дійсно зроблена якісно.

Усім дякую за увагу та гарного вечора ❤️.