Моє нове замовлення

Всім привіт 🩵

Обожнюю замовляти нову косметику на мейкап. Коли додаю товари у кошик, виділяються гормони радості та підіймається настрій :) Так я нещодавно і зробила, тому зараз розповім пару слів про моє нове замовлення.

Почнемо з цієї чудової блакитної пляшечки Pum Ping. Чи здогадались ви що це? Бо в мене такого формату ще ніколи не було. І це - зубна паста від корейського виробника зі смаком мʼяти та охолоджуючим ефектом. Прочитала багато класних відгуків, тому не могла стримати себе і замовила. Зараз в мене на тестуванні інша зубна паста, тому про цю розповім пізніше 😉

Гель-глітер від Mermade я замовила спеціально для квіткового конкурсу (можете переглянути мій минулий пост, там на моїх очах саме він). Дуже класний глітер з гелевою консистенцією, чудовим яскравим кольором та безпроблемним використанням. Для того, щоб прикрасити образ - те, що потрібно.

Я не ношу гель лак, тому завжди в пошуках класних лаків. Вирішила, що настав час спробувати популярні лаки від Catrice і Topface. На них дуже багато відгуків, а ця палітра кольорів! Очі розбігаються, ледь обрала, але точно моє не останнє замовлення, якщо сподобаються.

Ось такі обновочки в мене зʼявились, дуже задоволена 😌

Продукти для цього looks

Лак для нігтів
Зубная паста
Лак для нігтів
Лак для нігтів