1
/2
Святкую 8-му річницю з MakeUp новим замовленням
У новий рік з MakeUp обов'язково роблю замовлення та тішу себе корисним фірмовим аксесуаром.
Давайте заглянемо, що я придбала в цьому місяці?
- Шампунь з кокосовим молоком OGX Coconut Milk Shampoo (385мл), повертаюся до безсульфатних засобів. Рік тому мала travel-формат такого ж, дуже якісний та крутий засіб, який вартує своїх грошей
- Шампунь Dermaflora For Him with aloe vera &Q10 - засіб 2 в 1, в принципі, як усе для чоловіків 😉. Новий (для мене) французький бренд, який зацікавив відсутнюстю SLES, paraben, petrolatum, silicone. Це для чоловіка, хоча аромат дуже класний, напевно, спробую й собі.
- Карандаш для брів Lamel 403 - це покупка під впливом MakeUp Club, дякую Missmili за крутий допис з оформленням пухнастих брів
- Бальзам для губ Balea Magic Fairytale - закінчився мій бальзам Neutrogena, вагалася між Mayur та Carmex, але обрала Balea 😅 Мімішна коробочка, склад в рази краще, ніж Carmex. Аромат неймовірно цукерковий, дуже якісне офрмлення флакончику.
- І подарунок від MakeUp -біла торбинка-шопер, завжди знадобиться, маю таку ж чорну .
Дякую, що прочитали. Гарних засобів та приємних моментів в житті 💕.
P. S. Offline - is the new luxury, нещодавно у повній мірі зрозуміла цей вислів, по причинам на які вплинути не могла. Буду перечитувати стрічку за цей тиждень та надихатися вашими дописами!
Олена Романюк
17 березня, 2024
Продукти для цього looks
Гель для душу та шампунь
Dermaflora For Him Intensity Shower Gel & Shampoo
1
Немає в наявності
Коментарі (0)