Хвалюся подаруночком, отриманим в якості виграшу у конкурсі квіткових макіяжів

Дівчатка, хочу похвалитися та розділити з вами радість від подаруночка, отриманого завдяки виграшу у конкурсі квіткових макіяжів!🥰

Ось такі парфуми мені сьогодні доставив кур’єр. А виграла я їх завдяки конкурсу квіткових макіяжів на сторіночці Мейкапу в Інстаграмі.

Розміщуючи фото свого макіяжу, чесно, я навіть подумати не могла, що увійду до списку переможниць, адже гадала, що у мене практично немає шансів у порівнянні з роботами дівчат, які вміють створювати не те що тематичні макіяжі, а справжній професійний грим.

Результати розіграшу були оголошені ще в понеділок ввечері, але я навіть не заходила подивитися. А, коли вчора вранці відкрила сторінку в Інсті, отримала купу повідомлень з привітаннями з виграшем від дівчат. Спочатку навіть не зрозуміла, з чим мене вітають.😂 А коли вже побачила повідомлення від Makeup, то ЯК ЗРОЗУМІЛА)))

Дівчатка, беріть участь у конкурсах і челенджах! Адже, навіть якщо ви (як і я) абсолютно не вмієте малювати і створювати тематичні макіяжі, все одно завжди є шанс виграти (в цьому я переконалася особисто). Та й, знаю точно – везіння любить наполегливих…

Не втомлююсь дякувати Makeup за цікаві, креативні конкурси і справедливі розіграші! І окремо – менеджеру, що врахувала мої побажання щодо парфумів)

Я дуже хотіла собі в колекцію туалетну водичку Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh – і ось вона у мене! Вже випробувала))) Це ну дуууже красивий свіжий квітковий аромат! Ідеально підійде на весняно-літній період. І, впевнена, сподобається дуже багатьом! Ще розношуватиму і згодом поділюсь враженнями про аромат в окремому дописі.

Продукти для цього looks