#vogueukraineshowcase

Vogue. "Біблія моди", журнал краси та стилю. Журнал про людей.

Присвята. Хочу висвітлити тему розладів психіки та поведінки, емоційних порушень, яких у світі існує більше, ніж Вам може здаватись. Ми можемо цього не бачити, але вони серед нас - Люди, що так мріють жити повноцінним життям, але навіть думка про це просто висить у голові як кеш, тягарем..роками.

Вог=фешн і ось така я фешенебельна з брудним волоссям(!), та білизною замість естетичного фону. Справа в тому, що багато захворювань, які пов'язані з нервовою системою, включають у себе симптоматику, через яку буває невимовно складно робити прості речі, в тому числі підтримувати особисту гігієну. Невимовно важко прибрати попрані(або попрати)свій одяг та сходити у душ.

Поїсти, встати з ліжка. Усе це звичайні справи, які іноді можуть здаватися неможливими. Якщо Ви зтикалися з цим, моя порада: тягнутись до світла, навіть якщо немає сил. Колір обов'язково повернеться у Ваші дні і кожен(день) стане чимось цікавим. У будь-якому разі звертайтесь до кваліфікованого спеціаліста. Самодіагностика та самолікування можуть бути шкідливі для Вашого здоров'я.

Модно хворіти на це, та я мрію, що б модно було це лікувати.

Дякую за увагу❤️‍🩹будьте здорові