Поступове повернення з відпустки

Вже у понеділок, я офіційно виходжу з відпустки і мене чекає повсякденність. Мабуть перший раз в житті, я рада що повертаюсь на роботу. Інколи, все йде не по плану і в мене як раз така ситуація. Я поступово "відходжу" від відпустки, приводжу свої емоції в більш меншу норму і стараюсь відволіктись. То ж поки в Харкові є світло, вирішила зробити коротенький лукс присвячений моїм придбанням у цей період. Не знаю як перемішаються фото, але почну з самого початку.

Як тільки я залила конкурсну фотографію, я вже тоді розуміла - ні, мене не пощастить, то ж не довго думаючи вирішила придбати собі два маленьких аромати. Так сталось, що я чомусь почала "колекціонувати" аромати від Furla, в об'ємі 10мл. І два новеньких аромати як раз від цього бренду. Furla Irresistibile - свіжий аромат якого так не вистачало моїй "колекції" , а Magnifica - цікава гра мого улюбленого персику.

І хоча я люблю більше спреї для оселі, але хочу запевнити що дифузори у цьому плані куди легші в використані - поставив і забув. І хоча спочатку я думала про якийсь аромат від Mareve , але побачивши аромат від Mr.Scrubber - Verbena, я вирішила що це той аромат якого мені не вистачало. Ну і я почала передивлятися Щоденики Вампіра, тож коли чоловік забрав з пошти пакунок - він і слова не сказав про вибір аромату . Mr.Scrubber допоміг мені закрити ще один продукт якого нема в моїй косметичці - твердий шампунь. Мені б що правда води б для його тестування , бажанно не рудої.

Доречі про воду. Відсутність елктромережі, зв'язку , опалення і води ( ну як, вже щось є, але тоненька струйка) спонукає на покупку вологих серветок. Наразі це мастхев. Тож Харків'яни, про всяк випадок купіть декілька упаковок.

Ну і класика жанру : води нема, а кульки для пральної машинки від шерсті як раз прийшли до відділення. Подивимось, чи стане мій одяг після прання- з меншою кількістю шерсті.

І на останок - кондиціонери для прання від бренду Tesori d`Oriente. Як раз до відпустки придбала перший кондиціонер - Tesori d`Oriente Byzantium. Сподобалось, тож на днях придбала ще три : Tesori d`Oriente Hammam, Tesori d`Oriente Ayurveda та Tesori d'Oriente White Musk.

Наразі не знаю який графік світла, що далі зі зв'язком і інтернетом, тож не знаю як буду в мережі. Але хочу всім побажати тихих днів і чистого нерва, а також терпіння. Приймайте магній))) "Що невбиває нас - робить нас сильнішим"

Продукти для цього looks