Beauty-шопінг: ділюся своїми покупками

Прийти за одним акційним продуктом і набрати цілий кошик? Вміємо і практикуємо.

Що ж придбала цього разу?

Очищувальний бальзам для всіх типів шкіриMarie Fresh Cosmetics. Схопила за неймовірною ціною. Хто давно хотів спробувати – рекомендую, зараз діє дуже вигідна ціна.

До речі, кілька років тому я вже знайомилася з цим брендом, але не дуже вдало. Проте, з ваганнями я даю українським виробникам другий шанс, адже косметика може індивідуально не підійти, а один невдалий продукт не свідчить про всю лінійку.

Палетка для контурування Essence Contouring Duo Palette. Давно хотіла подібний продукт, але не хотіла витрачати багато, адже користуватимусь контурингом не щодня. Цей варіант видався мені цікавим.

Щітка-масажер силіконова з ручкою CS041MR, кругла матова, рожева. Замовляла не собі, але вже 3 тижні користуюся аналогічною в іншому кольорі та дуже задоволена. Рекомендую всім! Єдиний мінус – легкий запах силікону, але за таку ціну це просто дрібниця.

Цитрусова вода для жирної шкіри обличчяTriuga Ayurveda Mix. Шукала нейтральний тонік без зайвих ефектів, щоб просто протирати обличчя після вмивання. Цей варіант здався цікавим, тож пробуватиму новий для себе бренд.

Ополіскувач для ротової порожнини "Свіжа м'ята" Listerine. Користуюся нечасто (і, зазвичай, не я), але завжди тримаю щось подібне на полиці.

Пробник відновлювальної сироватки навколо очей від Hillary отримала в подарунок. Цим брендом вже користувалася, але цю сироватку ще не пробувала, тому дуже цікаво.

Ось такі б'юті-покупки вийшли!

Продукти для цього looks