#BirthdayTravel

Сьогодні день народження нашої креативної красуні Zhukovka 🌸, у цей сонячний день хочу привітати тебе з Днем народження та побажати здійснення усіх мрій, нехай лише позитивні події оточують тебе 💕.
А тепер про фото) ви бачите це фото і думаєте, яку ж країну я обрала і до чого тут лимони 😅.
А справа у тому, що коли було завдання писати реферат про певні процеси в інших країнах і потрібно було вибрати країну, я завжди обирала Аргентину. Чому? Тому що про неї ніхто не думав 🤭. У макіяжі очей я додала синій колір їхнього прапору та жовтий відтінок у кутий ока, що має позначати сонце. Біла підводка мала позначати білу полосу, та я ще буду вчитись нею користуватись 🇦🇷 .
А тепер про лимони 🍋. Шукаючи цікаві факти про цю країну (та-та, танґо, я знаю), я натрапила на те, що Аргентина вирощує більше лимонів, ніж будь-яка інша країна Південної півкулі, на неї припадає понад 20% світового виробництва лимонів (взято з інтернет-джерела).
А тепер про макіяж:
На бровах LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil, 402.
На очах: жовтий відтінок взяла у палетці NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette, Tropic Shock.
Блакитний відтінок у палетці LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette.
Стрілку зробила білою підводкою Patricia Ledo Queen Collection Eyeliner, White.
На віях LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara.
На губах: контур LAMEL Make Up, 416 + основа LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil, 401.

Усім дякую за увагу, спокійного та гарного дня❤️.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up
Всі відгуки (170)
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Всі відгуки (129)
LAMEL Make Up Over Size Volume Mascara
Всі відгуки (98)
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette
Всі відгуки (14)