#Vogueukraineshowcase

З підліткового віку в мене була одна дивна мрія : бути на обкладинці Vogue, але не як модель- а як творець, як фотограф. Мене завжди вражало на скільки різними бувають їх обкладинки і яку працю в них вкладають. Всі дівчата хотіли бути як з обкладинки і ця тема "дівчина з обкладинки" - не давала мені спокою.

Аж до поки не згадала обкладинку з Жизель Бюндхен, де модель була просто в худі, без макіяжу. Згадались і сюреалістичні картинки, ніжні фотозйомки і класичні модельні тести. Vogue це про творчість, про різноманітність, про красу, про моду, про впевненність.

Я признаюсь: я могла б провести складну зйомку з екстравагантним макіяжем, але Жизель і інші жінки що з'явились на обложці цього журналу БЕЗ МАКІЯЖУ, надихнули мене на багато більше а ніж футуризм і фантастичні образи. Тож я вирішила що "фешен" треба відкласти і прказати обличчя впевненної жінки , жінки в якої нема вдома води і вона буде впевненно йти з такою головою у люди, бо головне - відчувати себе моделью, відчувати себе гарною .

А до фантастичних обкладинок і образів я точно ще повернусь))) Просто така нагода показати "красу в недоліках" може і не з'явитися)))