#BirthdayTravel !

Всім привіт! Перш за все хочу привітати нашу неймовірну красуню, у якої сьогодні День народження! Zhukovka 🌸, будь щаслива та завжди усміхнена! Нехай завжди буде можливість подорожувати світом та відкривати для себе все більше й більше цікавих місць, а з цим - отримувати море задоволення та незабутніх вражень 🫶🏻

Я отримала запрошення на макіяжну подорож країнами мрії. І хто б сумнівався, що я виберу тему Єгипту? Можливо, й банально, але це подорож, яку я завжди згадую із затамуванням подиху. Стамбул та Женева - теж надзвичайно улюблені міста, але... Побувавши в храмах, які були побудовані задовго до нашої ери, вони назавжди залишили ось цю краплинку магії та бажання повернутись туди не раз.

Макіяж був натхненний фотографією, яку я зробила під час екскурсії в Луксорі. Захід сонця над Долиною Царів, який я споглядала зі східного берегу Нілу. Цей спокій, лагідний літній вайб та водночас - могутня велич стародавньої цивілізації.

Для цього образу я використала:

Обличчя: тональний крем Revolution Pro foundation drops F0,5, консилери Item Beauty air hug 100 i Maybelline Fit Me 08; закріплюючу прозору пудру з ефектом підсвітки Ciate London Extraordinary; румʼяна в якості скульптору Lamel Blush 404; хайлайтер з палетки Complex Culture; рваний золотий гліттер/декор.

Брови та очі: олівчик Maybelline Ultra Slim brow pencil; фіксуючий віск TopFace; стійкі кремові тіні Maybelline 24hrs ColorTattoo у відтінку Duskdoll; сяючі однушки Colourpop Supershock у відтінку Ritz; розсипний пігмент GlamShop "Eksponat"; мікс тіней з палеток Colourpop Brooklyn Nets i Beauty Bay 9 Neutral.

Губи: MAC lip pencil у відтінку Chestnut; кремова матуюча помада Lucky Chick у відтінку Blissfull та блиск-плампер Fenty Beauty Heat у відтінку Lemon Lava.

Продукти для цього looks

Fenty Beauty By Rihanna Gloss Bomb Heat
Maybelline New York Color Tattoo 24 Hour
Maybelline New York Fit Me! Concealer
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil