Останні покупеньки березня

Такс, давно в мене не було розпакуйчиків, бо я тут позавчора таки дочекалась привабливої ціни на омріяний флакон! І тому поки в мене стояв "стоп" на покупках, бо чекала суто на те, що запланувала.

Дане замовлення збірне, брала на знижках і ось сьогодні вже склала до купи, щоб показати вам 🥰 А також уже планую помаленько збирати замовлення на Мейкапі, бо попереду очікується невеличка поїздка. І треба ж буде прикупити декілька життєво необхідних мініатюр!

Отож, що за розпаковочка у нас сьогодні?

  1. Парфумований міст з шиммером Victoria's Secret з класичної серії Love Spell. Взагалі, мій улюблений це Pure Seduction (теж з шиммером маю), до якого пристрастилась моя мамуся 😅 Тож, я подумала не гаяти часу та спробувати ще Love Spell, який доволі таки подібний по настрою. Pure Seduction - це солодка та соковита слива з фрезією, легка, літня та не приторна. Love Spell описується як черешневий цвіт зі свіжим персиком. Але мені там знову пахне та ж соковита слива і ще щось типу шампанського. Смачно, свіжо та солодко без приторності. Обожнюю!
  2. Зволожуючий праймер під макіяж Beauty Creations. Та було на знижці, та й я взяла. Не знаю, що тут розказувати, бо я не фанат праймерів 😂 Але воно просто "має бути". От.
  3. Розкішний бальзам-помада для губ та щік від бренду NudeStix. Багато про них чула, і одразу захотіла спробувати цей відтінок Posh на губах. І, о боже... Він ніжний, тілесно-бежевий з легкою теплинкою, яка не рижить! А також додає обʼєму губам завдяки сяйву. Не липкий, хоча пігментований та плотний. Можна давати на щоки як румʼяна з легким сяйвом. Просто круть, буду тестувати та використовувати в макіяжах. Думаю, цей малютка олівець-помада швидко використається, бо тут сталась любов з першого погляду😍

Ось такі невеличкі обновки, а вже наступного тижня я чекаю на флакон, який будем разом з вами розпаковувати! До зустрічі в нових дописах, гарних снів!🫶🏻

Продукти для цього looks

Бальзам для губ і щік
Парфумований спрей для тіла