Подарунки та обновочки: приємні сюрпризи та перевірена класика

Сьогодні поділюся з вами радістю: отримала дві чудові посилочки!

Перша - це несподіваний подарунок від MakeupClub та Kérastase за участь у тестуванні боксика. На листівці була інформація про якийсь розіграш, але я подумала, що він не стосується тестування 😊 Тож для мене це стало сюрпризом. Усередині я знайшла:

  • Багатофункціональний спрей для фарбованого волосся LOreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color A-OX 10 in 1. Хоч я не фарбую волосся, впевнена, що воно буде вдячне за такий догляд.

Друга посилочка приїхала з ЄС. У ній:

  • Втирка для шкіри голови з хроном і гірчицею Herbaria Banfi Hajszesz. Цей засіб я рекомендую від щирого серця! Користуюся ним уже багато років у період міжсезонного випадіння волосся. Він дійсно сприяє його росту та зміцненню.

Нещодавно у клубі був допис, що у складі цієї втирки є небезпечна речовина, заборонена в ЄС. Мене це здивувало, адже в Україні її неможливо купити. Перевірила склад на пакуванні - Butylphenyl Methylpropional там немає! На жаль, так часто буває, коли склад на сайті Makeup не співпадає зі складом на упаковці. Готуватиму допис про Banfi, щоб реабілітувати цей чудовий засіб.

  • Консилер Maybelline New York Fit Me! Concealer (відтінок 15) та олівець для брів Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil (відтінок Deep Brown). Це класика, перевірена роками. Не уявляю свою косметичку без цих помічників.
  • База під тіні NYX Professional Makeup High Definition Eye Shadow Base. Буду пробувати вперше. До цього користувалась базою від Artdeco.
  • Пензлик Topface для розтушовування тіней F14. Він має вдало доповнити мої пензлики за розміром та формою.

Ось такі приємні подарунки та обновочки чекали на мене.