Wow box або і я туди ж

Хтось шукає прикраси, а хтось просто хотів спробувати крем для рук від Marmade, бо дівчата тут в клубі і дуже хвалили.

А ще на відео показую, що хтось вже хотів до мене розпакувати його в магазині(

Історія з цими боксами в першій партії закінчилася так і не почавшись. Чому запитаєте ви?

Все просто в перший день, як тільки зʼявилися ці бокси в А.... я була там і мені його запропонували, але я була зла і втомлена і не захотіла розбиратися, що там і відмовилася.

Саме цікаве почалося вдома, бо мені почали вибиватися ці відео з розпаковками і я засмутилася через те що відмовилася. На наступний день пішла шукати і ніде їх вже не було. А консультантки закочували очі, як тільки ти їх запитував про бокс.

І сьогодні, знову в тікток вилилося відео, що вони знову зʼявилися в продажі. Потім ще й тут дівчатка почали активно скидати дописи з ними 🙈Я чекала закінчення робочого дня, щоб піти знову на пошуки. І тут я заходжу в магазин і жіночка на моїх очах бере останній і я думаю, ну все ні, то ні. Але через кілька хвилин вона його повернула назад на полицю, щось їй не сподобалось. А я беру його в руки, як крадене сало 😅 і бачу, що це саме той що я хотіла з бальзамом, кремом для рук так гкоем для душу.

Ну то що ж було в наборі?

Була лінійка з ароматом Night In Paris

  • Парфумований крем для рук, а саме він той самий бажаний гість в моєму домі.
  • Парфумований лосьйон для тіла, якому я рада бо в мене скоро закінчується і я хотіла спробувати зволоження для тіла від цього бренду.
  • Парфумований гель для душу, а це таке, що треба завжди + тут ще зручний міні формат. І дівчата також їх хвалили в клубі.

Буду тестувати🙈

На рахунок аромату, я ще не зрозуміла. Перші враження видно на відео і я досі не можу зрозуміти, як він мені. Ніби непоганий, але одночасно трішки приторний( Запах кокосу на ензимній масці мені вчора сподобався більше 😅

Залишилося ще спробувати скраб для шкіри голови і спрей для тіла та волосся і всі свої хотілки від бренду закрию за тиждень 🫣

На відео в куртці, бо так поспішала додому, щоб відкрити бокс. Вже хотіла на вулиці, але зупинив сильний вітер.

Користувалися засобами з цієї лінійки?

Продукти для цього looks

Mermade Night In Paris
Mermade Night In Paris
Mermade Night In Paris