Парфумоване комбо дня : трішки філософських тем на ніч

Десь вже два місяці, мені періодично попадається різна інформація що до "правил" світа парфумерії. І сьогодні теж такий день. Я прочитала так звану пораду від одного УКР бренду, що не варто змішувати парфумований догляд з парфумами, якщо вони тільки не з однієї серії, змивши перед цим аромат "минулого дня". При тому світові бренди нішевої парфумерії, блогери які розповідають про аромати - роблять все навпаки. Вони наносять парфумовий догляд, користуються містом для волосся та ще й можуть наносити два аромати одночасно. І як раз ця позиція - саме мені ближча. Змішування аромату з доглядом , створює унікальність звучання. Помічали що один і той самий аромат на іншій людині звучить по іншому ? Це заслуга не тільки різній температури тіла, запаху самого тіла і концентрації нанесення, на це впливає і те який аромат має догляд, з яким кондицонером прався одяг і який аромат з минулого тижня залишився на комірі пальто.

Сьогоднішнім моїм комбо після душа стала суміш лосьйону для тіла від Mermade Night In Paris та аромату від Unusual Белатріса Лестрейдж. М'якість і солодкість вишні в лосьйоні, трошки приглушила димність Белатріси, зробила шоколад трошки солодшим, вишню більш стиглою. При тому Белла, додалу Ночі в Парижі більш "доросле" звучання, зробивши акцент на приємному алкоголі близько до шкіри.Певна річ, завдяки лосьйону, стійкість аромату стала вишча, а аромат став наче теплішим, хоча Белла для мене максимально готична дівчинка. Так, по факту обидва аромати мають спільні ноти, які звучать в тандемі гарно і відповідають "старим" правилам парфумерії, але при тому вони змінюють аромат, що вже робить звучання на мені інакшим.

Тож що я хочу у вас запитати : чи робите ви якісь подібні комбо в ароматах, парфумований догляд+ аромат чи наприклад використовуєте два окремих аромати разом , або ви з іншої команди, які використовують однаковий аромат для догляду і в парфумах, які стараються не змішувати аромати ?

Продукти для цього looks

Mermade Night In Paris