L'Anteme Tricheuse

"Вишні, вишні, ви дивовижні"

Вітаю 👋

Сьогодні поговоримо з вами про парфум L'Anteme Tricheuse, відливант якого я намагаюся активно закінчити. Правда, виходить в мене це погано )

Цей аромат потрапив до мого власного Project Pan, бо атомайзер парує. Про що аромат? Для поцінувачів вишні Тома Форда, вам сюди. Направлення аромату в них одне. На старті ви його відразу впізнаєте. Це така чуттєва, солодка, лікерна вишня. Та на відміну від Тома Форда, тут присутня малина, яка робить аромат ще більш густим. Також добре відчутний мигдаль.

Після гучного знайомого старту аромат змінюється, в ньому починають проступати бальзамічні ноти, з'являється глибина через деревину у базі. Я починаю відчувати димність. Аромат наче перевертень, від грайливого старту не залишається й сліду, натомість з глибин з'являється тіньова сторона парфуму. І ти вже не можеш відвести своїх очей від того, що там бачиш.

Не дивчались на те, що парфум дуже гарний, мені його важко носити. Він мене починає втомлювати своєю об'ємністю звучання. А ще він має стійкість майже на весь день 👌🏻 Тому це ускладнює мені задачу ще більше )) Та все одно, я рада, що наше знайомство трапилось.

Ще парфум має такий цікавий флакон 😍

Продукти для цього looks

L'Anteme Tricheuse