#multilipstik

Тіні, рум'яна, помада та розтушована стрілочка - усе це було створено одним олівцем для губ💄

Допоміжним засобом став базовий зволожуючий бальзам. Але, якщо б я мала кремову помаду, створила б макіяж нею і без бальзаму)

Приєднуюсь до челленджу alena.rosee 🌹

Зробити мультитаскер з помади можливо, а от з олівчика...теж можливо! Користуюсь mono-макіяжем "на кожен день" вже давно і радію, що все більше людей долучаються до думки, що це не (крінж )дивно виглядає, а дійсно має місце бути)

  1. В мене на обличчі ББ-крем. Тіні та рум'яна з олівця LN Professional Easy Liner for Lips (відтінок 13) наносила пальцем на щічки та пензликом-бочонком на очі . Все це зафіксовано пудрою.
  2. Вже поверх пудри нанесла подушечками пальців бальзам для губ Pure paw paw як хайлайтер, по центру ока та на вуста, що б отримати вологий фініш.
  3. Промалювала стрілку та тушувала тим самим пензлем, що і "тіні". На віях сироватка Eveline, як база під туш та коричнева туш Colour Intense. На бровах легкий гель. Все! 🙌🏻

Я велика прихильниця мульти-використання кремових/кремоподібних засобів, та мрію про мультитаскер від Unico, адже саме в них вперше побачила такий засіб і тепер потрібно закрити гештальт 😁 (обов'язково собі придбаю)

Дякую авторці челенджу за можливість ще раз насолодитися улюбленим типом мейкапу!

Дякую Вам за увагу до Looks🌹