Mist Light Blue | Mermade

Цей спрейчик попався мені у WOW боксі, я націлено взяла саме його, бо мені було цікаво почути аромат.

Міст для тіла в пластиковій баночці на 100мл, з пластиковим розпилювачем, який дуже гарно працює і дає велику хмаринку при натиску. Ніжно блакитна наліпка в типовому для бренду оформленні. Саме цей міст не представлений на оф сайті бренду і подібних до нього ароматів я також не знайшла.

Як аромат Light Blue описан на етикетці: має мускусний аромат з деревно-цитрусовим відтінком та фруктовими нотами.

При розпилі аромату одразу відчувається кислинка та свіжість цитрусових, навіть скоріш за все зеленого листя цитрусових. Як на мене це лайм та солодкуватий присмак квітіння апельсину. Деревні ноти мені не відчутні, хоча їх зазвичай одразу помічаю. Мускус тут також не грає основу роль, скоріш за все він просто підтримує всі складові аромату. Аромат приємний та свіжий, наче весняний ранок.

Це однозначно репліка на знайомі мені парфуми. Спершу подумала про Mugler Cologne, але не можу буду впевнена бо самого аромату в мене вже немає. Тому можливо хтось з вас зрозумів, до який парфумів став реплікою цей міст. Або ж самі Mermade розкриють цю таємничу завісу.

Міст не гучний, одразу після розпилу його гарно чути, але хв чрез 5-7 аромат осідає і відчути його можна лише занюшивши місце на яке він наносився.

Стійкість аромату на шкірі довша, аніж на одязі (хоча зазвичай навпаки), але це звучання не довге, максимум пару годин.

Цей спрей у мене як домашній аромат, після душу приємно пшикнутись на себе на піжамку, він не душить та через пару годин і на наступний його вже не буде чутно.