Гель лак & звичайний лак & натуральні

Привіт, дівчата 🌹

Помітила у останній час тенденцію у манікюрі "за натуральність" , замислилась і зрозуміла "чому ні" , хоча довгий час у своєму житті я сама собі робила манікюр і фарбуваула нігті звичайними лаками.

Варіант "без лаку" - 100% не моя історія - жовті нігті після роботи з пряношами(куркума далеко не з першого разу відмивається), сірихі після корпання у горщиках з ківітами - змушують моє око сіпатись. і але мали дуже малий вибір кольорів, і "так можна було жити". На перший манікюр з поктиттям, мене у житті повела теж мама, тоді гель лаків, ще не було , і все чудово трималось. Потім були студенські "голодні" роки, коли бажання бути красивою та доглянутою було, а гроші ні. Тож робила манікюр як уміла, та "креативила" зі звичайними кольоровими лаками як могла (благо на той час стало багато кольорів). Саме тоді я точно зрозуміла, що руки у мене у сфері манікюру не дуже прямі, і добре обробити праву руку лівою я не могла, про то що лаки у цей час уже були "сучасної якості" я мовчу - 2 -3 дні у починав лущіться. А оцей період коли ти нафарбувала і сидиш як паразілована , чекаєш коли ж він таки висохне,і а потім одягаєшся і розумієш "що ще ні" 😅

Із "+" - швидка заміна під будь який образ. Від скромного нюдика до пристрастного червоного і навкаки 30 хвилин і 3 копійки витрат )

Вперше спробувавши гель лак у салоні, зрозуміла, що назад не повернусь) Для мене це має ряд пререваг : мінімум 2 тижні ідеального манікюру, що дає змогу бути у будь який момент "при параді" і взагалі не думати про нігті цей час. Не дивлячись на те, що не маю проблем з харчуванням, нігті в мене схильні ламатися (вічно десь щось пошкрябаю), і "укріплення" вирішує цю проблему, раз і на 2 тижні. Пофесійна обробка також вирішила проблему з вічно перенаростаючою кутикулою .

У період ковіду мала змогу "передумати" бо майстер моя була у іншому місті і було не до манікюру, не передумала)

Із мінусів гель лаку для мене зараз - це ціна (манік + педікюр з однотинним покриттям - 65 євро) , після переїзду зрозуміла які у Черкасах були привабливі і смачні ціни )

Варіант "без лаку" - 100% не моя історія - жовті нігті після роботи з пряношами(куркума далеко не з першого разу відмивається), сірі після корпання у горщиках з ківітами - змушують моє око сіпатись.

Тож -мій вибір - гель лак.

А ви що скажете ? Якому віддаєте перевагу ?