Flower knows мій перший китайський люкс

Розказувати історію бренду я не буду, бо не знайома з нею, але у your_doc_mary вона є в пості про цей бренд. Замовляла я ці красоти на китайському відомому сайті, бо вони там представлені офіційно, і плюс там була дуже вигідна акція + купони + подарунки. Чекала я цю красу майже місяць, але нічого.

Почнемо з подарунків:

🌸 заколка для волосся. Тепер і я можу бути ✨coquette girl ✨. Виконана вона з металу, а стрічкі з шовку. Емблема також металева, тому заколка важкенька. Відноситься до колекції Swan Ballet. Звідти я хочу ще чорну палетку для очей, але вона вже вся розпродана :(

🖤 пензель для рум'ян. Також пішов в подарунок, бо була акція: береш 2 пари руʼян - пензель в подарунок. Він синтетичний, плотно набитий. Надежить до переодстанньої колекції Little Angel, з якої у your_doc_mary була палетка для очей. Скажу чесно, я теж її захотіла, але чорну версію. Зараз в роздумах.

А тепер до румʼян.

Вони належать до колекції Moonlight mermaid. В мене представлені 01 та 02 відтінок.

💜 01 має рожевий, ліловий та темно-рожевий відтінки. Поки не свотчила, але вже +- уявляю що воно з себе є (Спойлер: не супер мега пігментовані румʼяна, бо ми ж не забуваємо чий це люкс і особливості їхніх макіяжів)

.

🩵 02 має блакитний, рожевий та персиковий відтінок. Також поки що не свотчила.

Обидві палетки мають пластиково-метале пакування з магнітною кришкою. Про тревел френдлі важко щось сказати, бо не були в активному експлуатованні. Також наявні якісні дзеркала. В кожній палетці по 5 грамів продукту.

Повний відгук напишу, коли хоча б 3-4 рази використаю румʼяна.

Всім гарного дня, вечора та ранку ❣️

Бережіть себе ❣️

P.S.: Фото розкидані рандомно, і поки що я не в змозі їх нормально розташуват, вибачте :(