#thatIWonTheGeneticLottery

Приєднуюсь до челенджу красуні Матвієць Яна 🐱

Що виграла в генетичній лотереї на мою думку ?
--Конституція тила" пітта". Є така система аюрведи. Середній тип конституції, ні худий ("вата" - не може набрати), ні повний ("капха" - дивиться на їжу і набирає). З мінусом - пітливістю. До 27 років не відчувала ніяких моментів з вагою, була активна. Сестри навіть заздрили, називали відьмою. Скільки можна важити 50 кг, коли самі у 16 були 60 кг.
Звичайно з сидячим способом життя магія розвіялась і тепер я пробую худнути).
Зріст 163 см- доволі середній для дівчат. Можна носити підбори, а і без них теж не погано)
--колір волосся та очей. Шатенка з карими очима. Не фарбувалась, волосся доволі гарне і так. Зараз сивина, але тримаюсь. Само волосся за рахунок пористості здається густим, але це не так. Воно тонке, але знов ж таки, жінки мого роду трошечки обурювались як то так, я не в них (вони русяві по мамі, а я в тата).
--Ямочки на щоках. Я не фанат, але людям подобається. Кажуть додає шарму😄
--Зуби - мамі дякую, її фасон на пластинки з 7 років👌

У чому гени дали пас?)
**Нігті - тонкі, різні форми, вигинаються коли відростають, не рівна пластина. Я завжди себе заспокоювала - проте гарне волосся. Щось одне, волосся чи нігті. Йой, скільки разів я сама себе різала тими нігтами... страшне.
**маленькі очі/ великі щоки - інші кажуть, що це додає м'якості моєму вигляду, але я хочу, щоб мене сприймали серйозно😑
**тонка верхня губа - я просто шукаю тих дівчат хто собі не збільшив, на кого я можу дивитись як на себе і бачити, що це доволі гарно. Мені подобається природня краса з маленькими покращеннями у виді макіяжу.
**Довжелезний бабусин ніс. Якщо не дивитись збоку то мені норм, але хай буде, міняти не збираюсь по власній волі)

**вихр на чолі - волосся нормально не вкладається, це мене дійсно дратує. Мама мені його видирала, але це страшне. Терплю

Я високо чутлива людина, нейровідмінна. Думаю це такий собі баг ген, бо важко адаптуватись, спілкуватись, багато чого дратує, не життя, а випробування. Тож фізичні якісь "вади" мені не так псують настрій, як голосні звуки, яскраве світло, хаотичні думки в голові.

Я вважаю кожну людину гарною, бо при спілкуванні дивлюсь в очі. Це те, що я бачу і чим захоплююсь. Всі оченята дуже гарні, якого б живого створіння вони не були. А плюс мінус в інших параметрах для мене ролі не грає. Дякуємо генам за життя та живемо його на повну.