Насолоджуйся тишею

Bibliotheque de Parfum – Silence
Цей пробничок я отримала у подарунок від Ta_nyaaaaaaa , і нарешті змогла познайомитися з Bibliotheque de Parfum. Хоча після цілого челенджу дописів Ta_nyaaaaaaa я ніби знайома з кожним ароматом.
Що я можу сказати про цей аромат?
Silence це той момент у класичній історії, коли головна героїня біжить босоніж квітучим садом, полем з дикими квітами у білій легкій сукні, а її волосся розвіює вітер. Можливо вона розчарована у житті, можливо вона лише зачарувалась життям, закохалась чи відпустила нерозділене кохання. Та точно можна відчути те, що вона решті щаслива та вільна.
У кінці березня цей аромат переніс мене в листопад, адже саме на мені і для мене він такий осінній, навіть темний.
Я його чую досить гучно на собі, а якщо врахувати, що у мене вітряна погода, то він досить добре "розлітається", але не скажу, що шлейфовий, може трішки.
Стійкість у нього приблизно 4-5 годин на мені. Звучить він більшість часу рівно, повільно стихаючи та змінюється лише в останні миті.

Основа тут бергамот, я його чую дуже чітко і довго, по ньому в'ється квітка апельсина, вони набагато дальше за бергамот, та відчуваються і разом створюють таку комфортну осінню атмосферу.


Піраміда:
Початкова нота: Бергамот, Квітка апельсина, Османтус. Дуже добре чую бергамот в основі та квітку апельсина як яскраву ноту.
Нота серця: Амбра, Мускус. Саме мускус відповідає за яскраве звучання на початку.
Кінцева нота: Ваніль, Ветівер, Пачулі.

Продукти для цього looks

Bibliotheque de Parfum Silence
Всі відгуки (3)
Bibliotheque de Parfum Silence
Всі відгуки (2)
Bibliotheque de Parfum Silence