Частина закупу в той страшний час, коли скінчилось взагалі все)

Якось так все припало, що закінчилось майже все. І зі страхом треба думати шо ж його тепер купити)

Покажу частину того, що взяла зараз, поділюсь першими враженнями, бо частину вже відкрила:

Зубна паста Curaprox ферментна Enzycal 1450 - купила через велику кількість рекомендацій в клубі та в тік тоці) Кажуть що прекрасний склад

Rated Green Real Shea Cold Pressed Shea Butter Protein Recharging Leave-in Treatment - кремовий розгладжуючий та відновлюючий термозахист для волосся, я вже встигла ним скористуватися двічі і поки він мені подобається, буду спостерігати)

Davines Absolute Beautifying Conditioner - просто легенда, його рекомендуюсь ну дуже багато дівчат в клубі) у мене вже були деякі продукти з цієї лінійки, але кондиціонер я ще не пробувала. Тут є силікони, тож думаю він повинен давати непоганий візуальний ефект, а ще мені подобається аромат цієї лінійки, дуже нетиповий для жіночих доглядових засобів.

Антицелюлітна олія натуральна Mayur - ще не тестила, але обрала її через приємну вартість та відсутність парафінової олії в складі. Планую використовувати в душі для баночного масажу.

Poetry Home L’etreinte De Paris - парфумований лосьон для тіла від лакшері українського бренду) Я дуже давно хотіла щось у них спробувати, довно думала який же аромат обрати, і скажу чесно, не вгадала. Не те щоб аромат неприємний, просто не мій. Я повелась на ананас, полуницю, цитруси в нотах, але мені він занадто солодкий, щось в стилі La Vie Est Belle змішаного з Tresor Midnight Rose. Тож відкривши пляшку відразу, щойно я вийшла з пошти, я засмутилась. Але потім вдома коли нанесла, він на щастя був не таким яскравим на шкірі і я заспокоїлась) От вже половину відгуку на нього накатала 😂

Lola Cosmetics Morte Subita Moisturizing Conditioner - так як догляд Davines у мене буде з силіконами, я вирішиила взяти ще більш натуральний догляд, щоб чергувати, вибір зупинила на бренді Lola Cosmetics, бо вони як раз проти всього поганого і за все хароше, як то кажуть. Це легкий кондиціонер для щоденного використання. А ще чекаю один шампунь для глибокого очищення.

Lola Cosmetics Be(M)dita Ghee Nourishing Shampoo - живильний шампунь для пористого волосся. Боже як він смачно пахне! Знаєте кислі ананасові льодяники? Оце такий тут аромат, я в захваті. Ну і він веганський, cruelty free, все як треба!

Lola Cosmetics Be(M)dita Ghee Nourishing Mask - живильна маска для сухого та пористого волосся. Божееее пахне все ж тит ананасовими кислинками, я вже дуже хочу скоріше спробувати. Була дуже здивована, що ця кружка зі скла, навіть не знаю то добре чи погано, сподіваюсь не розіб'ю в душі. І звісно придумаю їй застосування після закінчення)

Було дивно, що знайти зараз магазин де можна купити повну серію важко, тож я довго шукала і обирала що ж саме і де купити.

Cos De BAHA Hyaluronic Acid + 4% Vitamin B5 Serum - тут все просто, звичайна гіалуронова сироватка для обличчя) у мене тут 60 мл

Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology Women Cellagen - Стимулювальна сироватка для росту волосся та здоров'я шкіри голови, для жінок. Купила за призначенням трихолога, я знову звернулась до спеціаліста через волосся. Ще чекаю зараз посилку з купою БАДів, мабуть зроблю теж розпаковку. В цілому зайнялась зараз дуже сильно своїм здоров'ям, буду робити нову спробу відростити здорове волосся, бо зараз мені все це дуже не подобається. Курс на три місяці, сподіваюсь що вона хоч чимось допоможе.

Гарного вам дня 💖

Продукти для цього looks

Зволожувальний кондиціонер для пошкодженого волосся
Живильний шампунь для волосся
Кремовий кондиціонер
Живильна маска для сухого та пористого волосся
Poetry Home L’etreinte De Paris
Стимулювальна сироватка для росту волосся та здоров'я шкіри голови, для жінок