Сироватка від Patricia Ledo

Або як я майже не залишилась без брів.

Ця сироватка йшла у подарунок з покупкою білої підводки Patricia Ledo і використовувати я її почала два тижні тому.
Флакон на 5ml., тоненький і легенький. Інформації на ньому мінімум, був запакований в слюду. На наліпці не було складу, тому довелось шукати по сайтах.
Всередині також є акуратна щіточка середньої жорсткості, наносити сироватку нею було зручно і швидко.


Сама сироватка має дивний запах, який схожий на клей. Консистенція теж чимось схожа на клей: гелева, мутно-прозора, в'язка. При нанесенні на брови вона лягає прозоро, не залишає плівки, слідів, трохи фіксує, коли застигає на бровах.
Спочатку все було нормально, а вже на другий тиждень я помітила, що брови випадають, коли я малюю їх олівцем і вкладаю щіточкою, волосинок випадало не багато, тому не звернула увагу. Та вже під кінець другого тижня я помітила, що брів випадає забагато, 5 волосинок з однієї брови при розчісуванні.


Я розумію, що перед цим у мене було невдале домашнє ламінування, та я розраховувала, що ця сироватка укріпить брови, а не погіршить їх стан. По факту я бачу, що мої брови дуже ослаблені, а ефекту ніякого. Сироватка не пришвидшила їх ріст та цикл, а просто ослабила.

Такий склад я знайшла на сайті, розбирати не буду, бо маю підозру, що саме другий складник підсушує волосинку.


Вода, спирт етиловий денат, гліцерин, сенегальська камідь акації, ксантанова камідь, пропандіол, сечовина, дипропіленгліколь, динатрієвий фосфат, аргінін, молочна кислота, біотин, екстракт зародків трітикуму, екстракт зародків сої, парфум, лимонна кислота, етилгексилгліцерин, натрію фітат, капрілгідроксамова кислота, глюконолактон, екстракт кореня шоломника байкальського, бензоат натрію, глюконат кальцію.