Як обрати хороший крем під підгузок?

При підготовці до народження дитини, до списку покупок я одразу додала крем під підгузок. Прочитавши море статей і відгуків, зрозуміла що зараз уже не використовують присипки, а потрібно лише обрати хороший крем.

Вибрала одразу два варіанти Бепантен від Bayer (мазь для догляду за немовлятами) 30г https://makeup.com.ua/ua/product/518023/ та крем від попрілостей Weleda 75г https://makeup.com.ua/ua/product/22401/ .

Я чомусь вважала, що вони будуть дуже швидко використовуватись і вистачить їх ненадовго. Проте я помилялась.

Лікар у пологовому підтвердив, що обидва креми чудово підійдуть малюкові і по складу і по догляду. Проте наносити їх потрібно лише коли у дитини є якісь почервоніння. Кожного разу не потрібно. Тому їх вистачає надовго, цілком вистачить купити один варіант.

Зі свого досвіду скажу, що коли у дитини зявлялась якась висипка, я довіряла більш бепантену. Як на мене він більш аптечний варіант. Ним можна і дитину помазати і соски при грудному вигодовуванні. Універсальна річ, пригодиться точно.

Weleda теж чудовий, проте він має запах календули, дуже навязливий. Його я використую при почервоніннях або просто раз в тиждень для профілактики. Weleda більш бюджетний варіант, його вистачить на довше, він також топ за свої гроші.

Я впевнена, що обидва варіанти оцінить кожна мама!