Пусті баночки за квітень

Місяць тільки почався, а в мене вже пусті баночки і точно не останні цього місяця.

  • Маска для губ Laneige Good Night Sleeping Care Berry

Прикольна, любила її наносити ввечері перед сном, добре зволожувала, мала приємний аромат, але чомусь рука не тягнеться її замовити знову. Бо є купа також класних засобів. Тим більше що чула, що мініатюру зняли з виробництва, а повний розмір за 710 гривень я не готова купувати, бо вона не прям якась нереальна.

  • Elen Cosmetics Aqua Control тонік для сухої і чутливої шкіри обличчя

З самого початку я його брала тільки, щоб використовувати для пресованих тканинних масок. Тому саме базовий зволожуюючий тонік мені і треба був, але навіть певний час ним користувалася, як просто тонік і навіть моїй мамі він сподобався, бо брала його на вихідні до батьків. А моїй мамі дуже важко вгодити.

В цілому простий базовий, який якогось вау ефекту не дасть, але якщо вам подобається сам етап тонізації можете звернути увагу. Текстура водички, запах присутній, але очі не виїдає. Повторювати не буду, бо вже маю інший з кращим складом і схожою консистенцією.

  • Крем для шкіри навколо очей Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado

Чесно? Взагалі не зрозуміла за що тут такі кошти, він коштує в районі 1500 грн. Він жиренький, зеленого кольору, зволожує і все. Чогось нереального я від нього не відчула, тому придбала собі на заміну крем від Purito на знижці за 230 грн. Такі знижки я люблю)

  • Шовковий антиоксидантний мус CEF Lab Aqua O₂XY Velvet Glow Mousse

А цей засіб мені дуже сподобався, ніжна піночка з легеньким квітковим ароматом. В неї в складі сечовина, яка чудово пом'якшує шкіра та зволожуючі та заспокоюючі компоненти. На ранок супер варіант, вот її з цього списку я б повторила.

А що ви хотіли б спробувати з фото? або щось вже пробували?

Продукти для цього looks