Тепер вже точно останні покупки))

Я розповідала, що чекаю ще останню посилочку)

Там я купила небагато, але дуже давно бажаного:

1. ГІдрофільний бальзам від Heimish. Користувалась мандариновою мініатюркою, якої мені вистачило на півжиття, і вирішила придбати повнорозмір, бо це класний продукт)

2. Пасту-крем для зубів від чутливості та для зміцнення емалі від GC. Поки ще на етапі тестування. Але на перший погляд, чутливість справді зменшується, а як неймовірно крутий побічний ефект - зубки відбілюються :)

3. Дуже багато хайпу щодо цих смужок для відбілювання від So White, тому я не втрималась і придбала собі 7 пар на пробу) Ефект від них точно є, але не проводила курсом, а раз на кілька днів, щоб не підвищити чутливість, бо страшно. Ще тестую)

Окрім цього, я нещодавно була у поїздці, тому вирішила придбати дещо і залишити там, бо частенько туди їжджу і щоб не возити щоразу, але не все я сфотографувала:

1. Міцелярну воду від Simple з блакитною кришечкою. Вона чудова і змила в мене навіть туш. Я навіть думаю, що коли довикористовую свою від Garnier, то обов'язково її придбаю і додому також.

2. Скраб з рисовими мікрогранулами також від Simple, він також дуже делікатний і класний)

3. Гель для вмивання від Simple я забрала додому і дуже тішусь, він також класний, використовую його у вечірній демакіяжній рутині. Також подобається і не пересушує)

4. Звісно сухий шампунь від Batiste, придбала з новим для себе ароматом Blush і він прямо зайшов, дуже приємний, ніжний, квітковий аромат.

Продукти для цього looks

Відбілюючі смужки для зубів
Міцелярна вода
Крем для зубів
Сухий шампунь