Розпаковка номер два

Ці скарби мені підкинула чарівна Оліч 🥰

Я давно підписана на Олю, ще з перших днів у спільноті. Мені завжди подобалось, як вона описує парфуми. В її дописах я іноді знаходжу собі нові хотілки)

І ось вчора всі карти склалися, ми з Олею пересіклись і чудово провели час. Я була дуже рада познайомитися, в житті вона виявилась дуже класною і позитивною ❤️

Короче, що тут є смачненького з відливантів:

🃏Lattafa Yara - я його не планувала забирати, але Оля вмовила 😂 якщо хочете, почитайте її опис цього аромату https://club.makeup.com.ua/post/35406/. Мені спочатку здався приємним, а в підсумку такі ж враження, як у Олі 😂

🃏Serge Lutens Five O'Clock Au Gingembre - мені здалась дууууже цікавою піраміда, особливо база. Пахне ліками)

🃏Також Оля принесла мені свої залишки Devil’s intrigue для знайомства, він шикарний

🃏Billie Eilish Eilish - давно хотіла познайомитись з цим ароматом, але ніде його немає у офлайні, щоб послухати. Ну з перших затестів це приблизно те, що я собі уявляла. Люблю такі аромати, але вже вони мені здаються надто простими)

🃏Black Afgano - ніколи раніше не тестила його в оригіналі, це той самий парфум з чорною рідиною і з 🌿. Я поки його не зрозуміла, ту саму ноту так і не вловила)

🃏І також Оля снабдила мене декількома олівцями для губ - тут легендарні ламель і miss Claire)

Ще ми, до речі, тестили вчора нового перламутрового ведмедика від Moschino і я прям розчарувалась, взагалі не те, що я очікувала, якось ні про що він виявився для мене)

Короче я дуже рада, що в нас стався метч і вдалось прекрасно провести час, Оліч дякую тобі❤️