Експрес макіяж одним продуктом

Ну майже одним))

Я згадую дитинство і виступи в школі, червону або рожеву помаду, яка заміняла і рум'яна і помаду. Єдине що на віки не використовували.( Не одній же мені робили макіяж повністю помадою ? Сподіваюсь що ні. ) Тож коли в моду увійшли мультитаскери - спогади так і нахлинули на мене. А взагалі - я дійсно дуже часто використовую продукти не по прямому призначенню. Так наприклад зі стіком рум'ян від Girlwood. Кремова текстура ідеально підходить як для легкого макіяжу очей, певна річ як рум'яна і навіть як помада.

  • Очі, губи і обличчя - рум'яна в стіку в кольорі Соковита пітая. Ідеальний колір для Барбі. І для мене. Габи попердньо зволожила, але через те що текстура кремова - вона не сушить. Але через те що це все ж таки рум'яна - на губах продукт не дуже стійкий і виглядає як відтіночний бальзам, що доречі теж непогано.
  • Туш : Maybelline The Falsies Surreal Mascara . На слизову нанесла білий каял від Patricia Ledo. Брови : Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara у прозорому відтінку

Доречі в повсякденному макіяжі, я рідко використовую тональні засоби, то ж цей варіант максимально схожий на мої звичайні експрес макіяжі. В моїй косметички є і інші кремові/рідкі рум'яна, якими я залюбки роблю схожі макіяжі. Це швидко, яскраво і освіжає моє обличчя. (якась ода рум'янам вийшла, ну а шо - я люблю рум'яна)

Продукти для цього looks

Girlwood
Maybelline The Falsies Surreal Mascara