РОЗПАКОВКА + подарунок

Останнім часом є купу сього прро що хочеться написати, але не встигаю. Тому тільки зараз ділюся з вами розпаковкою з минулого тижня.

  • Пілінг-скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната від Shelly Professional Care

Пілінг від цього бренду мені дуже сподобався, тому після допису @Євгенія 👩 про пілінг-скатку https://club.makeup.com.ua/post/34706/ вирішила треба спробувати і ось вона в мене. Ще не тестувала, але згодом поділюся відгуком на неї.

  • Dr.FORHAIR Unove Heating Guard Treatment термозахисна маска для волосся

Її було зловити не просто, але бачила на неї багато хороших відгуків вирілила спробувати та порівняти з враженнями, які в мене залишилася після схожого засобу від Real Shea.

  • Сульсена Hair Care Шампунь-пілінг проти лупи

Це покупка для хлопця.

  • Маска для обличчя з екстрактом чайного дерева Missha Airy Fit Tea Tree Sheet Mask
  • Цю маску взяла на запас, люблю коли хоча б 1 лежить в холодильнику. Ще й ціна була приваблива на неї. Нещодавно детальніше про неї писала тут https://club.makeup.com.ua/post/35688/ .

  • Гель для обличчя холодного гідрування від NanoCode
  • Кріо-маска після чистки від NanoCode

Ці два засоби вязла також вже не вперше, колись в мене вони були в об'ємі 75 мл. Цього разу вирішила взяти менші, бо мені треба було на 1 раз для проведення чистки бабусі, не хотіла набирати. Свою задачу виконали чудово і не за всі гроші світу. Гель добре відкриває пори, а маска класно заспокоює, те що треба.

Ось такі були мої покупки.

А тепер про подарунок, нещодавно отримала лист від мейкап привітання з Новим роком, а саме 5 роком тут на мейкап з першого замовлення і обрала собі ось таку ключницю і вона супер, дуже зручна. Так, як я зазвичай ходжу з маленькими сумками, щоб не дряпати телефон або щоб просто ключі не путалися в сумці. Дуже зручна штука. В мене ще є від них Картхолдер чоловічий, чорний "Deep Black", який теж колись отримала в подарунок, а точніше кілька років тому і він в чудовому стані, в нього чудово поміщається мінумум готівки та картки.

Що найбільше зацікавило? А чим вже користувалися?