Водостійка туш Sky High

Перші враження!

Вважаю дуже важливими перші враження про туш, адже багато тушей при перших нанесеннях себе погано показують, вони можуть бути рідкуватими і тільки з часом, коли трохи підсохнуть «вимальовуються».

Хочу розказати про легендарну туш Sky High але у водостійкій формулі. Обрала таку, адже на носі літо і в спекотну погоду туші відпечатуються на верхній повіці, з водостійкою такої проблеми не має бути.

Отже, на фото ви бачите намальовані вії вперше відкритою тушшю!!! Це перше нанесення. Результат для моїх вій - ВАУ!

Мої враження: спочатку здалось, що у горлі туби поганий обмежувач і туші на щіточці забагато. Сама щіточка зручної форми та її гнучкість більша ніж я звикла.

Використання: спочатку я підкрутила вії керлером (щипцями), потім почала профарбовувати. Туш наносилась легко, гарно розподіляла вії, щіточкою було зручно маніпулювати. Без зусиль в два шари вдалось дуже красиво і досить рівномірно профарбувати вії. А головне, зафіксувався завиток від щипців і вії залишились викладеними догори і не опустились! Завдяки цьому погляд відкритий😍

Цей ефект створюється завдяки насиченій текстурі з великою кількістю летючих, обволікаючих, фіксуючих і водовідштовхувальних складових, через це є швидка фіксація і туш добре тримається на віях.

А ще я практично не забруднила повіку, на фото спеціально не очистила цяточки, це все, що я замастила.

Вердикт: вії в такому красивому вигляді тримались цілий день! Не осипались і не відпечатались на повіці.

Очищення: туш змила за два рази гідрофільною олією від Dr.Ceuracle, і доочистила обличчя гелем CeraVe - на віях не залишилось жодної краплі туші. Звичайна міцелярна вода, пінка або гель не розчинить цю туш! Тільки міцелярна вода для водостійкої клсметики (двухфазна) або гідрофілка.

Покищо ставлю оцінку 10/10!🔥 Пізніше зроблю повний відгук. Цікаво як швидко вона засохне і як вплине на вії щоденне використання водостійкої формули.