Футуристичний мейк

Привіт MakeupClub 🖤

В День працівників ракетно-космічної галузі України та в Міжнародний день авіації і космонавтики захотілось зробити щось незвичайне.

Було б ідеально доповнити образ срібними футуристичними прикрасами, але у мене таких немає 😢 Поки що

Згадала свій улюблений уривок із книги

✨ Адамс Дуглас "Автостопом по Галактиці" 🛸

Оскільки кожна частка матерії у Всесвіті якимось чином пов'язана з будь-якою іншою, то теоретично можна відтворити всю світобудову — світила, планети, їх орбіти, склад, економіку, історію — за якимось шматком, наприклад, шматком пирога.

Людина, яка створила Тотальний Вихор, зробила це головним чином для того, щоб досадити своїй дружині. Трін Трагула - таке його ім'я - був мрійником, мислителем, філософом, або, за визначенням його дружини, безмозким ідіотом. Вона постійно пилила чоловіка за те, що він витрачав надто багато часу на споглядання зірок, спорудження якихось приладів із скріпок та шпильок та спектрографічні дослідження шматків пирога.

— Тобі не вистачає почуття міри, — говорила дружина Тріну Трагуле по тридцять вісім разів на день.

І тоді він збудував Тотальний Вихор. До одного кінця Вихря він приєднав весь реальний світ, екстраполований зі шматка пирога, до іншого — свою дружину. Коли Трін увімкнув Вихор, вона в одну мить побачила нескінченність світобудови і свою нікчемність у порівнянні з нею. На жах Трина Трагули, випробуваний нею шок абсолютно знищив мозок жінки. Але йому вдалося неспростовно довести, що для живої істоти, яка мешкає у Всесвіті таких розмірів, почуття міри — неприпустима, шкідлива для здоров'я розкіш.

Продукти для цього looks

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Sparklers Lipstick
O’BAYS Long-Lasting Brow Soap
Туш для вій
LAMEL Make Up Kajal Eye Liner